Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.389
- 25.721
- 2.598
Bende ruyamda gordum bu maçı ama sadece sahayi gorebildim kaç kaç bittiğini goremedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni mahlasımı nasıl buldun ?allahım dünyayı yok et
Merak etmeyin terim bizi hala delirtmediyse ben kendisinin yanında tüy siklet kalırımhekimleri delirtebilir
Bence Ömer BayramHalil mi Taylan mı? Bu seçim maçın kaderini etkileyecektir, eğer ikisi de olur ve Halil tek forvet oynar ise şayet nasıl gol bulabiliriz hiç bir fikrim yok.
Fotoğraf isterukbian önce yarin olsunda stada koşalım. atmosferi merak ile bekliyorum. insallah bunca çekilen çileye değecek bir maç olur. neredeyse 26 saat uyumayıp ptesi sabahta işe geleceğim.
insallah atarimFotoğraf isteruk
eyvak ki ne eyvahGalatasaray taraftarından koreografi hazırlığı!
Galatasaray'ın taraftar grupları, bir süredir hummalı bir çalışma yürütüyor.
Geçmişte dünya çapında ses getiren koreografilere imza atan Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe derbisinde de görkemli bir şov yapmayı hedefliyor. Konusu sır gibi saklanan derbi koreografisi için taraftarlar gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.
ÇİFTE PLAN VAR
Maç öncesi ve Maç sonu
Nef Stadı'nda derbi hazırlıklarında son aşamaya gelindi. Sabah Gazetesi'nden Mehmet Özcan'ın haberine göre; Tribün grubu özel organizasyonlarla bu maça hazırlanırken ilk kez çifte koreografi planlanıyor. Maç öncesinde dev bir koreografi yapılacak, kale arkasındaki taraftarlar eğer derbi galibiyeti gelirse stadı terk etmeyecek ve ikinci bir organizasyonla bu zafer taçlandırılacak
bian önce yarin olsunda stada koşalım. atmosferi merak ile bekliyorum. insallah bunca çekilen çileye değecek bir maç olur. neredeyse 26 saat uyumayıp ptesi sabahta işe geleceğim.
Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR
Derbilerde birçok defa sürpriz hamleler yapan Fatih Terim'in sağ bekte Oğulcan Çağlayan'ı oynatma fikri ciddi şekilde oluştu. Bugünkü taktik idmanda Yedlin ile Oğulcan arasında forma mücadelesi yaşanacak.