⚽ SL 21/22 H:13 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım

kusbasi yiyemiyom moruk ya

gercek sucukla yapilmis bir pideyi coktan beri yiyemedim, ondan alasim var aslinda

türkiyede yedigim sucuklu pideler cok tirtti

Gluten zımbırtısı çıkmadan önce maçlardan önce hep pizza yiyordum, totem gibi bir şeydi. Yerinde olsam camış gibi pizza yerdim.

Bu arada 40 yaşına merdiven dayadım daha hiç sucuklu pide yemedim. 4-5 yıl Konya'da yaşamış olmamın etkisi olabilir, pide konusunda standartar ister istemez yükseliyor, pide dendi mi mevlana ve bıçak arası dışında bir şey gelmiyor aklıma da ben bu bunları niye sana anlatıyorum onu da tam çözebilmiş değilim.

En son prandelli varken yenmişiz iç sahada.
Bunu biraz hocanın değişen huyuna suyuna yorabiliriz sanırım, hoca biraz fazla mı temkinli oldu ne. Geçen bjk maçında da benzer durumlar yaşandı, böyle ne bileyim garantici olmuş gibi. O eskinin iç sahada parçalayan, önde basan gol attıktan sonra geri çekilmeyen Galatasaray yok uzun zamandır.

Bu macta 1 puan kimsenin isine Yaramaz. 2 tarafta temkinli olmayacak tahminim. Biz ozellikle ilk 15 dakka ne var ne yok saldırıriz

Bunu biraz hocanın değişen huyuna suyuna yorabiliriz sanırım, hoca biraz fazla mı temkinli oldu ne. Geçen bjk maçında da benzer durumlar yaşandı, böyle ne bileyim garantici olmuş gibi. O eskinin iç sahada parçalayan, önde basan gol attıktan sonra geri çekilmeyen Galatasaray yok uzun zamandır.
Korkak de abicim. Korkma ben seni korurum Kuddusi

Korkak de abicim. Korkma ben seni korurum Kuddusi
Hahahaha.

Tam olarak öyle düşünsem bile yazmam ya ne bileyim Terim'e öyle laflar etmek içimden gelmiyor. Milletin koca ömründe yaşayamadığı duyguları bu adamın yönetimindeki Galatasaray sayesinde deneyimledik.

Gluten zımbırtısı çıkmadan önce maçlardan önce hep pizza yiyordum, totem gibi bir şeydi. Yerinde olsam camış gibi pizza yerdim.

Bu arada 40 yaşına merdiven dayadım daha hiç sucuklu pide yemedim. 4-5 yıl Konya'da yaşamış olmamın etkisi olabilir, pide konusunda standartar ister istemez yükseliyor, pide dendi mi mevlana ve bıçak arası dışında bir şey gelmiyor aklıma da ben bu bunları niye sana anlatıyorum onu da tam çözebilmiş değilim.
Glutensiz yiyecekleri bir rahatsızlık sebebiyle mi yiyorsun?

Hahahaha.

Tam olarak öyle düşünsem bile yazmam ya ne bileyim Terim'e öyle laflar etmek içimden gelmiyor. Milletin koca ömründe yaşayamadığı duyguları bu adamın yönetimindeki Galatasaray sayesinde deneyimledik.
Eski camlar bardak oldu abicim. Durmadan geriye baktıkça boynumuz tutuldu

Feneri bu halde yakalamışız, ezikleyelim demek isterdim. Ama bizde de o ışık yok.
1-0 olsun bizim olsun. Lig yarısından kopmamak için önemli bir 3 puan. Böyle düşünmek lazım. Zaten bu feneri yenemiyorsak şampiyon olmayalım.

Böleyim şu anda

Fenerbahçe A.A !!!!

Screenshot_20211120-225229_YouTube.webp

Geri
Üst Alt