Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.393
- 25.732
- 2.598
Fenerli. Cok sakat bir atama
Var hakemi Yaşar Kemal Uğursuz olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var hakemi Yaşar Kemal Uğursuz olmuş
ilk maç: Mustafa İyiBu maçtaki Ebouenin golü ile Sneijder'in ilk füzesini anlatan aynı kişi mi ve öyleyse ismini bilen var mı. İki gündür nedense bunu düşünüyorum
geçmiş olsunVar hakemi Yaşar Kemal Uğursuz olmuş
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildiDerby maçında hele FB'e karşı Ekonomik oynamak mı ??!!Marsilya maçı olmasa derdim son nefesi verene kadar bastıra bastıra ezerek oynayalım
Malesef en iyi seçenek ekonomik oynayarak kazanmaya çalışmak.
E biz deplasman oyununuda gayet iyi oynadığımızı düşünürsek (oynamayı istediğimizde gayet iyiyiz) topu f5 e ver çokta geriden olmamak şartıyla orta saha merkezde mesela pasif değil sağlam pressle kaptığın toplarda tek pasta hücum.o da nasıl olur,hep verdiğim örnek marsilyanın her kaptığını direkt kanat oyuncularıyla topu buluşturmaları veya mustafa kerem halil gibi defans arkasına sarkabilen oyuncuları o şekilde besleyerek.
Karga maçında ilk attığımız gole kadar böyleydik sağlam defans ve yakaladığın hatayı değerlendirme .başardık attık ama devam ettirmedik katı defansa bi gevşeme oldu sonrada yedik.marsilya loko deplasmanı lazio maçı içerdeki gibi full konsantre oynamamız lazım.karga ve içerdeki loko maçı gibi golü attıktan sonra gevşeme olursa gene mutsuz oluruz.
Dediğim gibi marsilya maçı düşünülerek geride beklemek ve hatayı affetmeme mantığıyla oynamalıyız.marsilyaya içerideki maçtada öyle.çünkü marsilyaya artık 1 puan yetmiyor kesin kes kazanmalı ve o maçta bizim lehimize en değerli dakikalar 75 ve 90 artı dakikalardır.o dakikalarda güçlü oynayan bi takım marsilyaya 3-4 bile atabilir 15 dkk da.
Benimkisi tahmin gerçeği elbette ancak ALLAH bilir
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Derby maçında hele FB'e karşı Ekonomik oynamak mı ??!!
Yav he he yapmayın ya... UZA
Katılmam mümkün değildirMarsilya maçı olmasa derdim son nefesi verene kadar bastıra bastıra ezerek oynayalım
E biz deplasman oyununuda gayet iyi oynadığımızı düşünürsek (oynamayı istediğimizde gayet iyiyiz) topu f5 e ver çokta geriden olmamak şartıyla orta saha merkezde mesela pasif değil sağlam pressle kaptığın toplarda tek pasta hücum.o da nasıl olur,hep verdiğim örnek marsilyanın her kaptığını direkt kanat oyuncularıyla topu buluşturmaları veya mustafa kerem halil gibi defans arkasına sarkabilen oyuncuları o şekilde besleyerek.
Karga maçında ilk attığımız gole kadar böyleydik sağlam defans ve yakaladığın hatayı değerlendirme .başardık attık ama devam ettirmedik katı defansa bi gevşeme oldu sonrada yedik.marsilya loko deplasmanı lazio maçı içerdeki gibi full konsantre oynamamız lazım.karga ve içerdeki loko maçı gibi golü attıktan sonra gevşeme olursa gene mutsuz oluruz.
Dediğim gibi marsilya maçı düşünülerek geride beklemek ve hatayı affetmeme mantığıyla oynamalıyız.marsilyaya içerideki maçtada öyle.çünkü marsilyaya artık 1 puan yetmiyor kesin kes kazanmalı ve o maçta bizim lehimize en değerli dakikalar 75 ve 90 artı dakikalardır.o dakikalarda güçlü oynayan bi takım marsilyaya 3-4 bile atabilir 15 dkk da.
GALATASARAY
saygı duyarım renktaş ama iki kritik maç oynayacaz.birine çok yüklensek diğerini boşvermemiz gerekir.ikiside çok önemli maç.
İki maç da önemli fakat bu derbi ligin kaderini belirleyebilir üstelik kendi evimizde 5 senedir kazanamadığımızı da hesaba katarsak 53 bin asker taraftarımızla ölümüne saldırmalı ve feneri boğmalıyız diye düşünmekteyimsaygı duyarım renktaş ama iki kritik maç oynayacaz.birine çok yüklensek diğerini boşvermemiz gerekir.ikiside çok önemli maç.
Marsilya maçı olmasa derdim son nefesi verene kadar bastıra bastıra ezerek oynayalım
GALATASARAY
maçı kazanmamız lazım ,orda sıkıntı yok,ben hurra hücum nefessiz oynamayalım akıllı rakibi hataya iten yapaacağı baskıyı en iyi anda yapıp kazanalım istiyorum.yoksa kazanmamak asla kabul edilemez.İki maç da önemli fakat bu derbi ligin kaderini belirleyebilir üstelik kendi evimizde 5 senedir kazanamadığımızı da hesaba katarsak 53 bin asker taraftarımızla ölümüne saldırmalı ve feneri boğmalıyız diye düşünmekteyim
LM-X525 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ali Koç Gs hocayı göndertti demesinler diye 2 senedir bizim maçlardan 2-3 hafta sonra hocayı gönderiyorBugun yenersek Pereya gider, haftaya efes yenerse Corceviç gider.
Mümtaz dayiyi sinirlenince bana gülme geliyor.maç saatine kadar ben: sakin ol, bu sadece bir spor, hayatta futboldan ve bu maçtan daha önemli şeyler var, iş-aile-ev problemlerin daha önemli.
maç saati ben:
Ekli dosyayı görüntüle 142140Ekli dosyayı görüntüle 142141 Ekli dosyayı görüntüle 142142![]()
![]()