Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.265
- 4.700
- 1.223
acayip gaza geldim 4-0 yeneceğimizi düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

zahmet olmasınzaman gecmiyor. tukkani acayim bari
Halil son vuruş olarak Mostafa’dan iyi sadece golü bi türlü bulamadı. Şimdi böyle bakınca saçmalık gibi ama gerçekten Mostafa’dan daha iyi bu konuda. Mostafa’nin bilerek attığı tek gol geçen seneki fb maçındaki golüydü. Onun harici önüne düşene bam güm vurmaya çalışıyor ki vuramiyor da eskisi gibi. Halil o golü bir atsa kendine gelecek. Çocuk Sparta’da leblebi gibi atıyordu genc milli takimda da. O meziyeti hep var sadece kırılmalı. Ona daha çok güveniyorum ve ileri hattımızda kaybolmayacak tek kişi. İnsallah bugün o golü de atar
Halil son vuruş olarak Mostafa’dan iyi sadece golü bi türlü bulamadı. Şimdi böyle bakınca saçmalık gibi ama gerçekten Mostafa’dan daha iyi bu konuda. Mostafa’nin bilerek attığı tek gol geçen seneki fb maçındaki golüydü. Onun harici önüne düşene bam güm vurmaya çalışıyor ki vuramiyor da eskisi gibi. Halil o golü bir atsa kendine gelecek. Çocuk Sparta’da leblebi gibi atıyordu genc milli takimda da. O meziyeti hep var sadece kırılmalı. Ona daha çok güveniyorum ve ileri hattımızda kaybolmayacak tek kişi. İnsallah bugün o golü de atar
Bu gibi rezil topçuları yıldız yapmayı severiz.Sosa mesut mert hakan li orta sahasına gol atamazsak sahamizda birileri defolup gitsin bir zahmet.
öndeki oyuncularına bak ferdi berisha filan
Ama 7. dakikada Halil’in saçları terden tel tel olmuş ve sahada ölecek gibi yorgun olmadığı düşüncesiyle yazdım onu belirteyimMustafanin son vuruşu iyi değil zaten ya. Topa abanmaktan başka bildiği birsey yok. Aynen katılıyorum.
Lokomotiv 11'i guzel. Bu mac cift forvetlik mac degildi. Gerekirse 2. yari doneriz