⚽ SL 21/22 H:13 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım

Fenerin stoperleri halili cig cig yer. Zaten son vuruş isine hic gelmiyorum. Anca milli takimda atiyor.

hakancan kahveci'ye dikkat edilmeli

Böyle bir maç milli maç dönüşü olmasa daha iyiydi. Yine de vurup geçececeğiz. Muhtemelen Halil'in yanına Mohammed'i yazar hoca.Tamamen dolu tribünler önünde erken golü isteyecektir.

Halil son vuruş olarak Mostafa’dan iyi sadece golü bi türlü bulamadı. Şimdi böyle bakınca saçmalık gibi ama gerçekten Mostafa’dan daha iyi bu konuda. Mostafa’nin bilerek attığı tek gol geçen seneki fb maçındaki golüydü. Onun harici önüne düşene bam güm vurmaya çalışıyor ki vuramiyor da eskisi gibi. Halil o golü bir atsa kendine gelecek. Çocuk Sparta’da leblebi gibi atıyordu genc milli takimda da. O meziyeti hep var sadece kırılmalı. Ona daha çok güveniyorum ve ileri hattımızda kaybolmayacak tek kişi. İnsallah bugün o golü de atar

Oly maçı gibi olsun 🥳
Erken bi gol bulsak vito dellenir fark olur
Yoksa 0-0 gibi uyuz bi maç olur yine

Antucular hiç ümitli değiler.
4lü defans ile çıksak diye medet umuyorlar.

trtspor muhtemel 11

________Berke
Nazım kim szalai novak
______Sosa mhy
İrfan __Mesut__ pelkas
_______Berisha

Halil son vuruş olarak Mostafa’dan iyi sadece golü bi türlü bulamadı. Şimdi böyle bakınca saçmalık gibi ama gerçekten Mostafa’dan daha iyi bu konuda. Mostafa’nin bilerek attığı tek gol geçen seneki fb maçındaki golüydü. Onun harici önüne düşene bam güm vurmaya çalışıyor ki vuramiyor da eskisi gibi. Halil o golü bir atsa kendine gelecek. Çocuk Sparta’da leblebi gibi atıyordu genc milli takimda da. O meziyeti hep var sadece kırılmalı. Ona daha çok güveniyorum ve ileri hattımızda kaybolmayacak tek kişi. İnsallah bugün o golü de atar

%200 katıldığım bir post .

Mustafanin son vuruşu iyi değil zaten ya. Topa abanmaktan başka bildiği birsey yok. Aynen katılıyorum.

Lokomotiv 11'i guzel. Bu mac cift forvetlik mac degildi. Gerekirse 2. yari doneriz

gbv.webp

Geri
Üst Alt