- 22 Ocak 2010
- 52.301
- 33.660
- 3.073
ezeli rekabet
ebedi dostluk...

ebedi dostluk...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Puan kaybedebiliriz. Muhtemelen saçma sapan bir gol yer, çıkartmak için uğraşır ve 1-1'le maçı bitiririz. Net yeneriz ezeriz diyenler gram futboldan anlamıyor.
Icerde en son nezaman yendik feneri? Sneijderin fuzeleriyle yenmistik sanirim. 5-6 sene olmustur. Bence 2 takimda kaybetmemek uzere cikacaktir ve puanlar paylasilacaktirFener'e en son ne zaman kaybetmişiz psikolojik olarak çok rahatız son yıllarda 3-0 kazanırız
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktas mod düşürtme hafta başından başlıyorum ben fener maçı havasına yenecez diye motive ediyorum kendimiIcerde en son nezaman yendik feneri? Sneijderin fuzeleriyle yenmistik sanirim. 5-6 sene olmustur. Bence 2 takimda kaybetmemek uzere cikacaktir ve puanlar paylasilacaktir
Fazla beklenti olmasin diye şaaptim. Kisir mac olacaktir. 1.5 pozisyon ile biter gibiRenktas mod düşürtme hafta başından başlıyorum ben fener maçı havasına yenecez diye motive ediyorum kendimi
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mental anlamdaki sıkıntıyı giderir böyle ezici galibiyet, ayrıca o kadroda top oynayamıyordu o maçta feneri ezene kadar.O kadro mental anlamda çok iyiydi, bu kadroyla aradaki bariz fark var. Geriye düşersek sıkıntı yaşayabiliriz.