Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.265
- 4.700
- 1.223
1.9 oran çok cezbetti beni dayanamadım bastım gsyi derbilerde bilmeme rağmen ah bu para
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortayı 2'li düşünme Yedlin zaten çakılı oynuyor. Pva da ortayı 3'lüyor rakibi karşılarken. Çabuk oyuncular olduğundan tolere edebiliyorlar.Adamlar zaten 3 stoper oynuyor gidip tek başına Halili atmaz heralde onların içine.
Mami Halil yapsa bu sefer ortada 2 li kalıyor.
Halil i kanat forvet oynatma şıkkı kalıyor bi tek.
Berkan cica 2li kalınca orta saha çok boşalıyor rengimOrtayı 2'li düşünme Yedlin zaten çakılı oynuyor. Pva da ortayı 3'lüyor rakibi karşılarken. Çabuk oyuncular olduğundan tolere edebiliyorlar.
Ben öyle bir maç daha izlemedim. Olursa konuşuruz.Berkan cica 2li kalınca orta saha çok boşalıyor rengim
misafir seyirci yok mu?kombine sahipleri maça gider inş
misafir seyircide yok 52 bin olsun şu stad yav
yok diye biliyorummisafir seyirci yok mu?
yoqmisafir seyirci yok mu?
yok diye biliyorum
korona tedbirleriAllah Allah neden ki?
harbiden acayip sacma olmus yani. olmamalari daha iyi amakorona tedbirleri
saçma bi uygulama

Yine zevksiz, 0-0/1-1 baglanacak olan sozde derby.
2011 den sonra hic bir derbyden zevk almiyorum.
onyekurudan kosu vardan zevk almadiysan bir sikinti var renkdas. arti mohamedin golü ile kazandigimiz macYine zevksiz, 0-0/1-1 baglanacak olan sozde derby.
2011 den sonra hic bir derbyden zevk almiyorum.
onyekurudan kosu vardan zevk almadiysan bir sikinti var renkdas. arti mohamedin golü ile kazandigimiz mac
cok macta ezdik ama bir türlü skora yansitamadikOnyekuru zaten son dk lar da geldi, eze eze derby gormek istiyorum.