⚽ SL 21/22 H:13 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım

Fenerbahceden uc oyuncu cikar bu macta oynamayacak deseler valencia altay ve gustavo secerdim dorduncu oyuncu szlai olurdu bu takimi bu halde yenemiyorsak hic cikmayalim sahaya 2-0 3-0 rahat rahat kazanmaliyiz tabi Terimin egosu izin verirse garip garip oyunculari oynatmazsa

Fenerbahceden uc oyuncu cikar bu macta oynamayacak deseler valencia altay ve gustavo secerdim dorduncu oyuncu szlai olurdu bu takimi bu halde yenemiyorsak hic cikmayalim sahaya 2-0 3-0 rahat rahat kazanmaliyiz tabi Terimin egosu izin verirse garip garip oyunculari oynatmazsa

Normalde milli ara olmasa yeneriz derdim ama şu milli aralar bir bizim takıma yaramıyor maalesef. Milli aralardan sonra hep puan kaybediyoruz ne hikmetse. İnşallah bu maçla bunu kırarız.

Fatih Terim'in cikaracagi kadro bu macin sonucunu belirleyecektir.
Son performanslara göre Taylan, Babel, Emre ve Baris ilk 11 olmamasi gereken isimler.

Halil, Cebeli'ye karsi 2 gol atti ama burada rakip fb. Adam gol atamiyor, ne yapiyor ediyor kaciriyor. Yine de Morutan/Feghouli ikisinden birini kesip oynatabilir forvetin arkasinda. Tek forvet Halil + orta sahada Taylan oynarsa hücum edemeyiz + orta sahayi veririz.

Aldigi süreye göre gol sayisi ve fb deplasmainda ayaginin tozuyla gol atan forvetimizi yedek bekletemeyiz.

Stefan hoca milli takimda Berat-Hakan cikiyor, biz bir zahmet Berkan-Taylan cikip 1 puana oynamayalim

Muslera
Yedlin Nelsson Marcao Ömer
Berkan Cicaldau
Feghouli Morutan Kerem
Mustafa

Aanholt-Halil-Diagne​

3 önemli oyuncuları yok
Eksiklerinden bağımsız sahaya gömmeliyiz
Tempo, baskı, bol şut

Fazla bi benklentim yok. Kisir bi mac bol faullu golsuz beraberlik bekliyorum

Hocadan Sol bekte Ömer Bayram, ortada Taylan, Emre Kılınç ve kanatta Babel gibi akıllara zarar bir kadro bekliyorum.
Böyle çıkarsa hiç şaşırmam.

Konsantrasyon sorunu olacağını sanmıyorum. Büyük maçlarda doğal olarak ortaya çıkıyor bu. Hele full taraftar önünde tavan yapar. Önce FB sonra Marsilya ile Nef de oynayacağız. İki maç da çok önemli. Kesinlikle kontratak golü yememeliyiz. Sabırla açık alan beklemeliyiz. Hızlı futbolcularımız var.

Ruyamda Doğan Alemdar fbnin kalecisi idi. Bi anda prese çıktı Muslera topu ileri atacakken buna çarptı top o da golü attı. Bi kaleciden gol yemediğin kalmıştı diye sövüyordum 🤣

Bu adam oynayamaz yerine oynayan altyapı kalecisi kaplan kesilir. Geçen sene Çipe bile bize karşı kaplan oldu.

Geri
Üst Alt