⚽ SL 21/22 H:13 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım

Kulübü evlat zihniyeti ile sömürenlere lanet gelsin!

Büyük üstad A.A.K
3407.jpg

Szalai'yi kesmişler. 4'lü.

Berke
Tisserand-Kim-Novak-Ferdi
Sosa-Mhy
İrfan-Zajc-Mesut
Berisha​

Halil tek santrafor böyle devam hoca...Bu adamın yardımcı forvet olduğunu ne zaman anlayacaksın?

150 kornerdir gol atamayan GS'mizin şeytanın bacağını kıracağı maçtır.

Çift forvet çıkalım şu maça artık. Üçlü orta saha ofansif defansif hiçbir işe yaramıyor. Halil gol atamasa da pozisyon hazırlıyor çok hareketli Mostafa ile çift forvet oynamalı. Mostafa tam her topu indirip pivot santraforluk yapmaya başlamıştı Terim kesti.

çinli herifin yapacağı barzoluklara iltimas geçilmemeli
trabzon maçında direk kırmızı görmesi gerekirken resmen tvde herif için ağlayanlar vardı zira.

yaw bu herif içerde yenilmezlik serimizin bozulduğu başak maçına da gelmişti 19-20 sezonu. sevmiyorum pek

neyse sneijder'in 2 gol attığı maça da gelmiş. 1 tane galibiyet görmüş neyse ki

Takılmamak lazım fenerliler gibi büyüye toteme falan. adam bu arada 3 gündür oralarda maçıda izleyecekmiş. Sevindim ben görünce. Neyse maça konsantre olalım :) 3 puan çok önemli şu aşamada.

Fenerbahçe'nin kapanmak zorunda olduğu maçlarda sonuca daha çok gidebildigini görüyoruz. Kendilerine göre zayıf, kazanmak zorunda oldukları maçlarda problem yaşıyorlar. Dolayısıyla FB'in tam istediği maçlar bunlar.

Maçın büyük bir bölümünde top bizde gibi görünür, kuru kuru baskimiz olur. Belki atarsak bir tane atarız. Onlar da ya kontradan ya duran toptan ya da bizim yapacagimiz bireysel bir hatadan dolayi gol atabilir.

Maç %60 berabere, %30 FB galibiyeti, %10 GS galibiyeti gibi duruyor.

Kazanırsak çok sasiracagim. Totem de değil, realite.

Geri
Üst Alt