⚽ SL 21/22 H:13 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım

Diagne lazım... Kafaya çıkar penaltı alır topu saklar gol bile kacırsa rakibi demoralize eder... Forvetsiz oynanmaz bu maç yahu

Adamların sol taraf sos veriyor biz orayı kullanmıyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan Kel bi işe yaradigin yok vur o topu gol olsun iste dun futbolu baslayan kerem ne kadar rahat burakiyor topu bide sen kaleciye vuruyorsun.

babel+ömer bayram sol kanadı coşturur

feghouli-diagne değişikliği de maçı getirir

Yorumları okuyorum herkes oyunculara suç buluyor.. Yav ben oyunculara suç atmayı 2 yıl önce bıraktım.

Bu takıma neymar, mbappe falan gelsin 3 ay sonra patatese döner.. Bunu görmemek için kör olmak lazım.

Takımın başında hoca yok hoca! Oyunculara suç bulmayı bırakın artık renktaşlar!

mohamed diyorsunuz da çift forvete dönersek orta saha iyice düşecek. taylan net girmeli berkan aşırı yalnız. ömer de son 30 dk alınmalı. çift forvet en son hamle olmalı
Çift forvet oynayacak orta saha kalitesi yok bizde. Hep ezbere yorum yapılıyor maalesef.

Adamların orta sahası hem temposuyla hem de tekniğiyle ezdi bizi. İrfan gibi bir topçumuz yok maalesef

Mert Hakan gavatının tahriklerine kapılan Galatasaray futbolcusu olmamalı

Muslera ne yapıyor hakikaten yav valla o golü yediği pozisyonda kalede ben olsam aynısını yapardım adam 2.5 milyon euro alıyor yazıktır günahtır.

Kılavuzu karga olanın burnu .. çıkmaz işte.
Bütün oyıncular dökülüyor,ayakta bile duramıyoruz 2li mücadelelerde.adamlar seni sinirlendirmeye çalışıyor sorsan senelerin tecrübesi tdün bile tuzağa düşüyor.tartışılacak çok birşey yok terim bey başta olduğu sürece takımdan beklentim min düzeyde.Allah ede de bu maçı kaybetmeyelim

Geri
Üst Alt