⚽ SL 21/22 H:13 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım

Abv HUM ve vardaki, cezasını çekersiniz inşallah

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Hoca bize koyar geçer. Terim isterse fenere yenilir. Terim 3-0 önde olsalar feneri maça ortak eder

Kendisini Türk hekimlerine emanet edelim derim.

hekimleri delirtebilir

Sizleri hekimlere emanet etmek lazım. Alın Teriminiz alın görüşleriniz alın buyrun terimaporunuz 👍🏼 sizi gülerek terimede söverek alkışlıyorum.

Kırmızı gelince içimden aha dedim kesin yeriz diye geçirdim ve nitekim yanılmadım.şu senaryoyu ben akıl ediyorum bizde bir Allahın kulu düşünemiyor.
Şu maçtan sonra hala yok hakemdi golümüzü vermedi penaltıyı yedi diye kendinizi kandırırsanız gelecek günlerde daha çok üzülürsünüz.artık birilerinin şapkayı koyup düşünme ve diyet ödeme vaktidir

Nesi iyidi pozisyona gitmeden 2 gol yedik
Futbol denilen oyun net pozisyon bulmaktan mı ibaret?Adamlar özellikle ilk yarıda yaptıkları baskıyla bizim beceriksiz sürüsüne kaç tane pas hatası yaptırdı sayamadım.İkinci yarının başından 70.dakikaya kadar da gayet üstündü adamlar...

Asıl şu maçtan sonra Fatih Terim diyen ne Galatasaraylidir ne de zerre adaletli. Hocayı başarısız olursa sene sonu gonderirsin ama şu maçta yapılanları terim düşmanlığından sineye çekecekseniz terim gider David gelir o gider başkası gelir siz de mutlu mutlu bizi bicmelerini izlemeye devam edersiniz.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vitor Pereira bugün g…ü kurtaran hakem ve hocamıza ne kadar teşekkür etse azdır

Şerefsiz TFF istifa ettirin şu şerefsizleri, asın

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Nerdeyse PAS 380/480

Hahahajajaja Bu Ne

IMG_20211121_191351.webp

Geri
Üst Alt