⚽ SL 21/22 H:13 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım

Afedersiniz ama b.K gibi top oynayıp yenilmeyi de hakettik . Hiç hakem falan demeyin bu kendi yetersizliğimizdendir. Hocamıza maalesef sene sonuna kadar katlanacağız.

yönetim terime bizsana mahkumuz diyor..o da istediği gibi keyfi yönetiyor takımı.. bülent korkmaz okan buruk ilhan palut artık genç biri gelsin.. iyi bir yardımcı heyetle birlikte..

Şu pozisyonlardaki hakemin kararlarını video yapıp tek tek gösterip bu ne üdüğü belirsiz herife düdüğü astırmayan da kendine yönetim falan demesin

Bu meler o düdüğü asacak arkadaş !!!!!

Frikik olunca keşke Selçuk hala futbolcu olsaydı dedim yalan yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ne hakem, ne var bunlara kızmanın gereği yok. Sünepe futbol oynarsan seni 50.000 taraftarının önünde hakemde.. rakipte gelir 10 kişi yener. sorun bizde, mücadele yok, fiziksel temas yok, beyin yok, sen zayıfsan herkes tekmeler. Gelir Kayseri 3 atar, Rize 4 atar. Son 4 yılda iyi oynadığımız 10 maç yok, Fatih Terim bu işin tek suçlusu geçin başka şeyleri.

Yapılması gereken belli

Böyle rezalet görülmedi

O Meler VAR’dakiyle birlikte düdüğü asacak arkadaş

Yoksa bu ateş soğumaz

Bu takımı bu adan harcar dedik hain olduk. Lan arkadaş sen oyun okumayı bilmiyorsun, yanındaki pısırık mallar futboldan bi haberler.
1-0 öndeyken kontradan gol yiyen takımda hoca daika kaybetmeden kovulur.

Bu bir değil iki değil kaçıncı kez aynı mallık kardeşim ya. Yok arkadaş bunu kovmayandan da bir bok olmaz euro olmuş 12.5 zaten.

Stochun atip kazandigi mac gibiydi iste .Adamlar bunu senelerce yapiyor.Butun hafta boyuncu korktugum basima geldi.Berke denilen Ergeni yildiz yaptik

Sezonda böylece bitmiş oldu.

Diagne'nin pozisyonu faul ise son pozisyonda penaltıydı falan ama bunlar bahane değil, çok aşırı derecede kötü futbol oynuyoruz, geleceğe yönelik zerre umut vermiyoruz şu fenere yenilmenin hiçbir şekilde izahı yok. Hadi bu maç şanssızdık, hakem vs diyeceğiz eyvallah da bjk maçına ne demeli? Yani bu kadar üst üste geliyorsa bazı şeyler oturup düşünmek lazım. Uzun zamandır bu iş böyle hoca eski Terim değil.

Takımdan şampiyonluk beklentim zaten çok yoktu, yeni yapılanma sezonu olur diyordum lakin bu yeni yapılanmayı hoca ile yürütmek ne kadar doğru bunu ciddi ciddi tartışmak lazım, hoca zaten yaşlı bir adam tadında bırakıp torun sevse ve gençlerin önünü açsa fena olmaz zira yeni kadro kurmak uzun soluklu bir iş hocanın uzun yıllar takımın başında kalması pek hayırlı olmaz gibi. Takımın genç ve tecrübesiz olduğu belli, sahada çok bariz şekilde amatörlükler yapıyorlar heyecandan, sen hoca olarak futbolcuların heyecanını yatıştıracağına sahaya giriyorsun, oyundaki topa müdahale ediyorsun, sarı kart görüyorsun vs olacak iş mi şu yav. Takım can çekişiyor, son 15-20 dakikaya kadar müdahale etmiyor yani cidden anlamak mümkün değil, hocaya saygım sonsuz ama gençlerin önünü açıp dışarıdan manevi destek verme vakti gelmiş.

Şimdi göreceksiniz ortalığı velveleye verecek, oynanan kötü oyundan hiç bahsetmeyecek. Halbuki taraftarın çoğu biliyor bu sezonun yeniden yapılanma sezonu olduğunu ama insanlar azıcık futbol görmek istiyor takımdan, şampiyon olamayacaksak da bomba gibi bir takım geliyor demek istiyor.

Geri
Üst Alt