⚽ SL 21/22 H:13 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım

Gol pozisyonlarimiz var evet

Ama oynadigimiz oyun vasat

1-0 öne gectik,zaten kadromuz hizli hucumlara uygun oyunculardan kurulu Ama tek bir hizli hucum bile yapamadik

Hatta 1-0 önde olmamiza ragmen hizli hucum dan gol yedik

Gercekten cok yetenekli oyuncularimiz var Ama dogru kullanamiyoruz

Bizim taraftar niye boyle aga hanhi macta hakem bizi dograsa hakemi gec gibi salak sacma yorumlar goruyorum ne demek gec ya hakem dedigin isini yapacak .Sahada o kadar art niyetli bi hakem vardiki soyle ozetleyecek.olursak kirmizi pozisyonunda sirf avantaja oynatmadi penalti vermesin diye.O dakika kirmizi versen ne olur vermesen ne olur.Zaten tehlikeli pozisyonunuz olmasaydi 2.sariyi bile vermeyecekti fbli,adama adim gibi eminim.

RTE olduğu sürece siyaset spora alet edilmeye devam edecek. rte bizim stat açılışımızdan sonrada Erdoğan Bayraktar'ı kayırıp bizi gaaasarayın bir Allah kuruşu yoktur stadı biz yaptık diye klubu aşağılanmıştı. O tarihten beri GS karşıtı hamleler yaparak tff ve kurullarına fbli adamları yerleştirdi. Bu işin başında bu siyasetin spora alet edilmesi var. Bize karşı hakem hatalarına ses yok ama lehimize olunca hakemliği elinden alınıyor ve bu şekilde hakemlere ayar veriliyor bundan dolayı hakem kim olursa olsun bize karşı tutumlar diğer takımlara olduğu gibi olmuyor

olur kötü oynasın zirveden koparsın teknik ekip saçmalar falan sonuçta bir tepki verirsin yenii td yeni umutlar dersin... Biz diyemiyoruz!! desek de zerre umut yok... adamın biri çıkmış evinde FM oynuyor sanki... ocak temmuz ocak temmuz ocak temmuz.. ve biz sadece mal gibi izleyebiliyoruz ... Bu takımın son şampiyonluğu 2012 yılındadır, sonrakiler rakiplerin hediyesidir, hatta geçen yıl bile neredeyse aynı hediyeyi rezil futbolumuzla alıyorduk... Bir umut belki bu yönetim gidinceye kadar işkenceye devam... rakip sahaya çıkaracak adam bulamadı biz forvetsiz çıktık!!! düşündükçe çıldırıyorum yahu

Necati Ateş'in açıklamalarını dinledim yardımcı antrenör olarak, vücut dili ve maç analizi on numara.Takdir ettim,Terim'in yerine düşünülebilir.Ha derseniz ki Halil'in forvet olmadığını görmüyor ve uyarmiyor mu?Dese de hoca dinliyor mu? Sormak lazım.

Siteyi geçen sene Trabzon maçından sonra hep uzaktan takip ettim. Şampiyon da olamadık, ki sebepleri de malum, tekrar tekrar da aynı şeyleri yazmak manasız ama bu kadar sabır da yetmez mi...Üç sene olmuş, üç sene boyunca yönetim yenilenmişken, sizin aynı bölge için kurtarıcınız Taylan olabilir mi ya ? Bir takım kanatlar bakımından da zayıfken de nasıl orta alanı kuvvetlendirecek birini kadrosuna katmaz. Gedson peşinde aylarca koşar ve GSyi alenen kaderine terk eder. Ben de Gedson gelsin isterdim ama olmuyorsa, tekrar aynı isme takılıp alternatiflere yönelmemek bizi hep bu başarısızlığa itmedi mi, aynı kayıplara gebe olup şampiyonluktan olmadık mı ? En son olduğumuz da ya kanatlar iyiydi ya da o bölgeledi adamlar. Reges gitti, Ocak da gelen Gedson ile az toparladık, yarışa da dahil olduk ama yetmedi. Ekonomi de dolar, euro almış başını gidiyor, şimdi bu bölgeyi böyle yüksek fiyatla kapamanın GSmize ne faydası var. Yaz ayında almak daha mantıklıyken. İki türlü verilen maddi zararı bedelini yine bizler ödeyeceğiz. Üç yıl şampiyonluk yaşamamış birine üç yıl şans verecek lüks bu ekonomik şartlarda mümkün değil. Gençleşme diyoruz, sözleşmesi bitecek adamları izliyorum hala. Arda tam takır olsa bugün sahada olurdu. Morutan almışsın, bence çok zeki de bir çocuk, pas hataları göze batsa da Feg ile kıyasladığımda onu kazanmayı daha çok isterim. Biz bu adama yatırım yaptıysak bırakalım da o oynasın o zaman.

Planlama yanlış, verilen sözlerle icraatlar uyuşmuyor, öne geçtiğin ts, bjk, fb maçından sadece bir puan almışsın, benden çıkıp şans istiyorsun.
Ne için vereyim ? Bir taraftar olarak bu kadar çelişilen bir ortamda neye vereyim ? Aynı hataların tekrarlanmasına mı ? Hiç ders alınmamasına mı ?

Şimdi maç için diyoruz, şu kadar pozisyon bulduk. Daha iyiydik, şansızdık ama bakıyorum bazen Mohamed- bence as forvetimiz olması gereken adam-için maç bazı dikkate alınan istatistikler çöp ediliyor. Çok basit mantığı var bu işin, çok pozisyon bulduğun maçta nasıl aynı kadroda ısrar ediyorsan aynısını en çok gol yüzdesi olan, sana maç getiren adam için de yapacaksın, eğer sakatlığı, başka sıkıntısı yoksa...

Halil MT pozisyonunda bile as forvet olarak kullanılmıyor sen kalkmış sırtını bu çocuğa dayıyorsun. E böylece bir taşla ikisini birden altını çizerek diyorum kaybediyorsun...Orada da Burak besliyor. Kazmaya dönüştü dediğimiz adam yani...Burada bunu Cagne ve Moha yapamayacak kadar aciz mi...Bence değil.

Gelelim oyuna. Ben herhalde harbiden çok farklı bakıyorum çoğu şeye. Ben bir GS maçı için bu takım üç atmadan rahat etmem diyorsam şu an, gelişen bir şey yok demektir. Üç gol ne demek...Üç gol...Yani böyle bir skor olacak da ben de rahatça arkama yaslanacağım. Aldık diyeceğim. Belki bu da yetmez ama en azından alırız diyebilceğim noktaya gelirim.

Bir takım her maç benzer pozisyonları, karşı karşıya atakları yiyorsa buna da şansızlık denmez beceriksizlik denir. Cagnenin bir pozsiyonu var misal, hadi diğer her şeyi geçtim. Net gollük yani. Keremin ara pası idi sanırım, tam anımsayamadım. Bunu gole çeviremeyen adam şansız değil beceriksizdir. Keza jk maçında Halilin penaltı noktasından, kaleyi sıfırdan görüp kaçırdığı da öyle. Bir olur şansızlık dersin iki olur hadi yine en azından denedi dersin bir şey üç sene boyunca böyleyse kimse kusura bakmasın oturmayan çok şey var demektir.

Gelelim HUM denilen hakem bozuntusuna. Kendisini Ankaragücü maçından sonra silmemiz gerekirdi ama hadi bir hata yapıldı, neden maç sonu beklendi bunun için. İlla canımız bir kez daha mı yanmalı idi ? Aynı şeyi jk maçı için de yapmadı yönetim ve Fırat şampiyonluğu da tayin eden tetikçilerden biriydi. Emekli olacak ayağıyla çok güzel ortamı dalgaya aldılar aa bir baktık herif yine başrolde. E kardeşim, sen böyle susarsan tabi doğrarlar. Diğer yönetimin en çok neyinden şikayetçi idi bu taraftar ? Hakkımızın aranmamasından...Bu yönetim ne yapıyor peki....Hiç. Bana sorarsanız şu ana kadar koca bir hiç. Gülüp eğlendiğimiz megafoncu olamasa Tatlı bugün hala baştaydı. Ve o Tatlı gitmeden atadığı hakemlerle bir kez daha jkye bize karşı kazandırdı...Bugün soruyorlar başkana, nesinden rahatsızsınız, her şey diyor. Çok çok kötü yönetti, daha önceki maçlardaki istatistik diyor. Adam gibi diyemeyeceksen hatalarını hiç veryansın etme daha iyi.

Bana göre ilk gol fenerin faul. Bizim Cagnenin pozisyon faul değil. fbli oyuncu orada sahtekarlık edip kendini yere bırakıyor. Çok net de belli.
Buna gol değil diyenlere çevirip soracağım soruyu, aynı pozisyon GS ceza sahasında fbli oyuncuya yapılsa penaltı verir misiniz...Ben şahsen attığı için sarı verirdim. Hatta bir tık attırıyorum diyeceğimi, eğer buna da cevabınız evetse tekrar pozisyonu düşünün derim. Bu gol fb 2-1 önde iken geldiğinde sizce HUM golü iptal eder miydi...Bence hayır. Son dakikalardaki berabere bitirme çabasına artık gelen emire mi desem bilemedim bakarsam gördüğüm budur. Gol temizdir. Buna faul diyen adamlar, Rizedekine değil diyor. Futbol bu kadar karmaşık değil. Biri faul, biri değil. Uzattığı dakikalarda veremediği bir penaltı da var sanırım. Ama veremediler. Süre çok başka noktaya uzadı, niyet açık edildi, gol iptalinin pişmanlığı da cabası...Açık açık şunu diyemedi. Çünkü o gol olsa bence yemezdik, o golü kabul etse bugün en kötü berabere bitecek bir maç Terimden sonra HUMun da kurbanı olmuştur...

Artık icraat ve istifa zamanıdır. Ben bu başkanda kovacak cesareti göremiyorum. Kaldı ki seçim vaadi idi. Ama artık bu isimlerle de dikiş tutulmayacağı açık. Yanına adam akıllı yardımcı almayan birinin insafına daha koca bir seneyi heba etmek göz göre göre Galatasarayımıza ihanettir. Arda beyin yanındaki yerini tahsis edene kadar keşke şu sahadaki iki ileri bir geri giden öne geçsek de sonun getiremeyen futbola kafa yorsaydı. ALde farklı maçlar izlememizin sebebi belki de kendini o vitrinde gösterip bu vasat futbol anlayışından kendini kurtarmak istemelerindendir ha...Ki haksız da diyemezsiniz...Biz ne izliyoruz baba olayına döndük iyicene. Bu taraftar bunu hak etmiyor ve burası fb camiası değil. Biat kültürüne değil de büyük denizde boğularak kaybetmeyi yeğlerim. Sonuçlar değil artık buna iten sebepler konuşulmalı ve özeleştiri yapılmalı. Bu ekonomi ortamında başarı olmadan, sadece gençleşerek başarı yakalayıp ayakta kalamazsınız. Yaşadığınız ülkeyi gözden geçirin böyle hayalleriniz varsa ya da bir an önce uyanıp gerçek sevdanıza, armanıza sahip çıkın....Sizin başkanınız çıkıp ya biz onları yeriz ya da bu sistem bizi diyemez. Bu yarı yarıya teslim olmaktır. Ben bunu kabul etmiyorum.

Uzun zaman sonra yazdım bu platformda, asla geri dönüş yapmayacağım amacım bir takıma gönül verdiğim insanları kırmak, onlarla tartışmak değil Galatasarayımızı saplanıp kaldığı bu döngüden kurtarmak. Ben sadece taraftarım. Maçımı izlerim, kazanır, kaybederiz, üzülürüm ama benim elimden kimse umudumu alamaz. Umudumu çalanların görevlerinde affını istiyorum. TFFsinden takımımızın içindekilere kadar.

Saygılar. Ne kadar olur bilmem ama sizlere hayırlı geceler ve sohbetler diliyorum.

Ben artık bu takımın ofansif olarak asla çalışmadığını düşünüyorum. Antrenmanlar halısaha tadında geçiyor muhtemelen.

Bakın rıvan milli maçta 2 asist yaptı ikisini de arka direğe orta attı hızlı ve sert bir şekilde hemde bizim oyuncularda bu asla yok bakın, pva'nın son pozisyonda yaptığı hıyarşığı aklımdan geçiremiyorum kafayı kaldırıp feghoulinin kaleye girdiğini görüp ortaya pas atması bu takımın artık kesinlikle çalışmadığının göstergesi. Forvet oyuncularının gol atamamasının sebebi de bu.
Bu takım ofansif ne çalışıyor abi.
Duran top yok, hafta boyunca keleyi gördüğünüz yerden bombalayacaksınız denilmiş güya bunu okuduk eee bu mudur kaleyi görünce bombalamak.

Bu takımda oyuncuların ofansif performansı git gide düşüyor. An itibariyle kerem ve morutan hariç bütün ofans oyuncuları rakip sahada çevresinde adam yokken kaleci de ceza sahası yayında dursun. 100 pozisyondan 20 tane falan gol atarız o derece üzüntü verici.

Bu takım hoca kalacaksa adam gbi kalitesi tartışılmayacak yardımcılar alınmalı dedik daha da boka sardı iş.

Feneri biz oyuncu degisiklikleri ile bitiriz dedim ama adamlar bizi bitirdi oyuncu degisikleri ile bizim hoca izledi.Ilk yari fener ortasahasinda mucadeleci bir tane oyuncu bile yoktu.2.yari onlara nefes aldirmamamiz lazimdi ama Hoca her zamanki gibi yapti yapacagini Fegi oyunda tutarak bizi 10 kisi oynatti.

Takımda 3 iyi forvet var diyoruz ama bitiricilik konusunda bir güven yalçın etmiyorlar maalesef..

Keyfimizin içine sıçtınız.Bu moralle de sabah işe gideceğiz.Vay ben sizin!

Geri
Üst Alt