SL 21/22 H:14 | Beşiktaş 0-4 Giresunspor | MS | 27 Kasım

Spor programlarina bakiyorum poenalti yorumuna bak adamin;

"kural ver diyor, dogru ama futbolun dogasina uygun degil"

Bize olunca; "maalesef TFF'ye verilen son kurallara gore hakemin bir hatasi yok".

Sizin ben... kufur, kufur, daha cok kufur...

Konuklara baksaniza, hepsi bjk/fener kokenli ya da direkt adami. Ayhan'in bjk kariyeri var neticede. Abi biz niye bu kadar yalniziz ya ? UEFA kupasi almis yerli agirlikli bir kadrolu takimin bir tane soyle adami yok. Asil fikirleri onemsenecek oyunculardi onlar. Cok ilginc.

Konuklara baksaniza, hepsi bjk/fener kokenli ya da direkt adami. Ayhan'in bjk kariyeri var neticede. Abi biz niye bu kadar yalniziz ya ? UEFA kupasi almis yerli agirlikli bir kadrolu takimin bir tane soyle adami yok. Asil fikirleri onemsenecek oyunculardi onlar. Cok ilginc.

FETÖ olayları yüzünden olan bizim efsane kadroya oldu.

Hakan Şükür spor bakanı olmuştu şimdiye.

FETÖ olayları yüzünden olan bizim efsane kadroya oldu.

Hakan Şükür spor bakanı olmuştu şimdiye.

Ergun'u var, Suat'i var yani o islerle alakasi olmayan efsane isimler bunlar. Bir Tugay'i goruyorum birkaci da hocalik yapiyor. Kalani yok. Bence ne olursa olsun medyanin dominasyonu ile ilgili. Yorumcu sayisida az. Levent Tuzemen'le diger sebek var. Ayhan'i saymiyorum.

Bunlar harbiden ambleminde findik olan bir spor klubune karsi kaybetti degilmi? Idrakta gecikme yasiyorum da

Sergen Piçinciol espri sanıyordum. Meğer mi gerçekmiş. Nasıl soy ismi lan bu :D

Çok sert konuşunca ceza veriyorlar dedi Sergen. Lan sen o...c... Diye küfür ettin 1 maç yedin. Fatih hoca bunu demediği halde 6 maç yedi. Hala hakemler diyorsun hala bilmem ne diyorsun. Önce kendine bak be adam. Senden bir cacık olmaz.

Bakın göreceksiniz mert in hiçbirşey yok. Düştü fırsat bu fırsat dedi ve yattı. Ağlamasını sebebi de tamamen Galatasaray yerine bjk yyi seçtiği içindir. :)
Adamin çapraz bağları kopmuş. Ya kusura bakma da böyle birseyi nasıl yazabiliyorsunuz? Yakıştıramadım.

Geri
Üst Alt