Sana hic bir fayda saglamamis oyuncularda ve uyku getiren tehlikeli bölgelerde isabetsiz pas futbolunda israr edersen sonuclarina katlanirsin maalesef. Babel bu takima ne vermis de ilk 11 basliyor? Halil oyuna giriyor ki bu adamin dogru dürüst golü yok. Bi tane kaleci hatasiyla uyduruktan bir golü var. Cicaldau ön tarafta etkiliyken Berkan kenara geldikten sonra tekrar arkaya atiliyor ve ceza sahasina giren oyuncu 1 kisi azaliyor. Ofsayt olan bir pozisyonu degerlendiremedi diye Van Aanholt'u cikarip Ömer Bayram'i aliyor.
Rotasyon yapacaksan ilk 45 dakikadan maci bitirip ikinci yari yedekleri alirsin. Mustafa ve Morutan rotasyona mi takildi? 4 oyuncumuzdan 2'soi bunlar ama ne hikmetse sürekli bunlar kesik yiyor.
6 ay sonra gidecek diye bekledigimiz Fegler Babeller seni kurtarir mi?
Kayseri, Kasimpasa ve Malatya maclarinin hic bir sekilde izahi yok.
Marcao, Kerem ve Berkan 3'ü anca bu kadarini yapabiliyor. Bu 3 oyuncunun performansi bile 2.yapmaya yetiyor aslinda ama sen kadroyu hic kullanamiyorsun.
Sezona iyi baslayan Vitor Pereira'nin yaptigi sacma isler de Terim kadar olmasa bile göze batiyor. Hic bir sekilde kadro istikrari yok.
Bana kalırsa, planlama da bile hata yaptık. Bu kadar hızlı şekilde gençleşmek ancak başarısızlıklarına kılıf olurdu ve Terim ile Elmas bunu kullandı. Yoksa ffp olayı da yokken biraz daha acele etmeden üç beş isimle, yavaş yavaş gençleşme işi daha mantıklıydı. Hele de şampiyon olmayan, iki sene kupa almayan ekip için. Dikkat ederseniz söylemleri de bu yönde. Üç sene kredi demek, başarısız olursak sebebi ben değilim, genç kadro, sabredeceğiz. Tarafta alaydın geçen sene şampiyonluğu zaten gösterirdi. Ekonomi ortamı malum, nereye sabır ediyorsun. Ligde başarısız bir sezon geçiren ekipten kim, neden, ne amaçla toplu alsın. AL evet bir vitrin ama ligde bu işin süsü. Süsleyip satacağına, değerinin altında gidecek adamlar. Kimler mi, Kerem ve Marcao. Şu an iyi para edecek iki topçumuz ama asla 12lerin üzerine bile çıkamayız. Ardayı bile parlayan döneminde peyder peyder taksitle okuttuk. Pazarlamada oldukça kötü olan bir kulüp için başarısızlık durumunda on beş,yirmiler hayal.
Bir takım düşünün üç sene Taylan'a bel bağlıyor. Luyi ile uzatıyor, hani şu geçen sene bjk maçı ile iki pozisyonda ipinini çektiğimiz adamla... Yaz boyu gedson bekliyoruz. İdareten alınan çocuk yok ortalarda. Sorgulanmıyor. Çok istenip alınan Aytaç, Rize ile papaz olunan Oğulcan, üstüne para vererek gönderdiğimiz Falcao, hatta iptal olmasa son anda en skorer olan oyuncunuz Mohayı çıkarın bugün küme düşme hattında idik.
Boey almışlar, Falcao kadar yangın yok. Hayırdır, nerede bu adam. Nerede şefaflık. Açıklama bile yok yahu. Üç, beş hafta diye her hafta geçiştirilen kulak dolması, tahmini şeyler var.
Eleştirilerimizde tek mantıksız şey varsa evet varsın ben en büyük düşman olayım.
Hangisi yalan dediklerimin, dediklerimizin.
Halil, Cagne zaten tam bir forvet değil. Bunlar ama Kerem ve Mohayı cidden destekleyecek kadar mücadele edecek adamlar.
Ama son vuruşları onlardan vasat, kötü. Ama bakıyorsunuz dediğiniz gibi MO yedek.
Asist ve zeka yönünden çok beğendiğim Moru öyle.
Birini aldırcak, birini aldırmak için yapmadığını bırakmadı ama hep kesik yediler.
Suçları da potansiyelleri olması. Ben böyle ortamda neye destek vereyim.
Babel ve Feg gidecek diyoruz da inanın sözleşme yenilerlerse ben şaşırmam.
Hiç güvenmiyorum. Ve FTnin feg ile sözleri bu tezimi desteklememe sebep oluyor.
Aynı adam geçen sene çıkıp iki maç oynasa Falcao ile beraber şampiyonduk. Affedemiyorum bunları.