⚽ SL 21/22 H:14 | Malatyaspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Kasım

Son yillarda en rahat calinacak penalti, vara gitmeye tenezül bile etmediler.

neyse ki kerem giriyor biraz top izleyecegiz

2023 seçimlere kadar Galatasaray'ın bir başarısını beklemiyorum, ne zaman GS karşıtı RTE gider siyaseti spora karıştirmayan bir yönetim gelirse uçarız. Allah'tan gençlere yatırım yaptık. En kral hoca ve oyuncuda gelse bu tffb ve RTE olduğu sürece bize rahat yok

Şu leş malatya'ya karşı şu 11i bir yabancı çıkarsa maç bitmeden kovdurmuştunuz. terim 3 yıldır kadro yapamıyor. Barış babel diagne ne alaka? Emre taylan berkan ne alaka?

duyum: barısı malatyada bırakma kararı aldık

Pozisyon fenerin başına gelse 7-8 topçu hakemin başında toplanır. Oyunu başlatmazlardi. Bizimkilerin vurdumduymazligi beni deli ediyor

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben seyirci olarak şu atmosferde maç izlemek istemem. Uyuz bir deplasman. 1-0 falan kotarsak iyidir.

Oyun aklı bizden kötü takım BAL'da bile yoktur.
Ne hakeme ne rakibe tesir etmezler.
Faul göstermeyi bilmezler.
Takımca itiraz etmeyip sonra en gereksiz itirazlarla kolay kart görürler.
Çabuk oynamayı akıllarının ucundan geçirmezler.
Ceza sahasına yerleşime göre orta açmazlar.
Pas olayı toplama takımlardan bile beterdir; göstere göstere 3 günde anca pas atılır.
Tempo yapmak yasaktır.

Kenardan şut çeker gibi orta denesek karambol, kendi kalesine gol gibi olasılıklar doğacak en kötü. Biraz tempolu olsak merkezi de yarardık ama rakip yerleşene dek bekliyoruz inatla. Sonuç 0 isabetli şut.

Asıl kadronla baslasan deneyeceklerin sonradan alsan asıl adamları ve takımı ateşe atmasan olmuyormu sn. duayen

Geri
Üst Alt