⚽ SL 21/22 H:14 | Malatyaspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Kasım

yeneriz , sadece Kilinc olmayaydi iyidi

İlk 11'i beğenmedim ama öte yandan rakipte Semih ve Sadık var. Belli olmaz kolay bir galibiyet de alabiliriz ama ben zorlanacağımızı düşünüyorum maalesef.

basit bi mac farklı galibiyet bekliyorum

Rayan Abid yokmuş, Malatya için büyük eksik. Rahat olmayan bir galibiyet bekliyorum.

Ligden umudum yok geçen hafta tamamen bitirdik ligi zaten

Hamsiler 15-16 puan fark atmış en yakın rakiplerine muazzam puan topladılar ve bir şekilde kazanıyorlar

Bu sene devre arasında yine 2-3 tane genç potansiyelli oyuncular alıp ligi 2. veya 3. bitirmek , Avrupa’da en az çeyrek final oynamak belki tr kupası kazanmak yeterlidir bana göre , başka beklentim yok

Ama bu kadro yapılanması ve transfer politikası ile devam edersek, kendimize uygun bir hoca bulursak seneye ve ondan sonraki senelere farklı bir Galatasaray izleyebiliriz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ligte kısıtlı kadroları olan konya gibi takımlar bile kadro istikrarı yakaladı ve başarılılar bizim imparator hocamız genç dediği takımı istisnasız her maç değiştiriyor konuşmadan küfür nasıl edilir anlatıyor bizlere

Ligte kısıtlı kadroları olan konya gibi takımlar bile kadro istikrarı yakaladı ve başarılılar bizim imparator hocamız genç dediği takımı istisnasız her maç değiştiriyor konuşmadan küfür nasıl edilir anlatıyor bizlere

konya hangi kupada mücadele ediyor renktaş

Kontrollü bir oyun bizi bekliyor gibi
Berkan ve Barış ileriyi hareketlendirir umarım

Son dakikalarda attığımız golle beraberliği zor kurtardığımız mahelle takımı k.gümrük ün hamsilere karşı tek pozisyonu yok.

Kerem ve Cicaldau her maçta oynadı. Feghouli de yaş ve fizik olarak haftada 2 maçı çıkaracak durumda değil. Bunları dinlendirmek için rotasyon oyuncularını Malatya gibi bir takım karşısında en azından bir devre bile kullanmak lazım.

Geri
Üst Alt