⚽ SL 21/22 H:14 | Malatyaspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Kasım

Hakemler lehimize karar almaya korkuyorlar ki haklılar çünkü ekmeklerinden oluyorlar hakem isimlerine takılmamak lazım

babel kılınc barıs diagne. bu dörtlü değil 90 dk 1090dk maç yapsa gol mol atamaz

Bu takımı lige konsantre edemiyoruz maalesef ki. Angarya bir maç gibi.

bizim başkanın tff ile görüşmesi verimli geçmiş önceden vara bakıp vermiyorlardı artık vara bile bakma gereği duymuyorlar

Su rezil Malatya’ya karsi 45 dakikada pozisyona giremedik.Bi tarafiniza sokun rotasyonu.20 puan fark yedik aptal aptal futbol izliyoruz.At ilk yarida bitir maci.Kanser edecekler insani.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Diagne nasıl oynasın. Perşembe günü aslanlar gibi oynadı. Barış şu an cok yetersiz, babel desen ne yaptığı belli değil, emre de besleyemiyor. Halil, morutan, kerem girsin gorelim diagneyi ama benim bildiğim hoca diagneyi çıkarır. Bir türkü doğru adamlar ile oynamıyoruz.

Bu diagne yi falan izlemek istemiyorum yemin ederim gına geldi şunun kafasına çarptirin da gol atsın hiç bir işe yaramıyor

Cikar su Yedlin’i Diagne’yi faln ilk yari bitince.Zeka yoksunu adamlara tahammul edemiyorum.Baris’i da çıkarabilir hic kafasini kullanmiyo herif.3-4 degisiklik yaparak baslamak lazim 2. yariya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Diagne nasıl oynasın. Perşembe günü aslanlar gibi oynadı. Barış şu an cok yetersiz, babel desen ne yaptığı belli değil, emre de besleyemiyor. Halil, morutan, kerem girsin gorelim diagneyi ama benim bildiğim hoca diagneyi çıkarır. Bir türkü doğru adamlar ile oynamıyoruz.
Perşembe günü as takım vardı sahada cica kerem berkan hatta yedlin bile üst düzey oynadi.

Başkana TFF gorusmesinde sesini kıs fazla konuşma demişler belliki bukadar pasif kalmak iyi degil

giphy.gif

Kaleye İsabetli şut atarsak haber veririz Renkdaş...sen yat dinlen.

Ben hayatımda bukadar orta yapmasını bilmiyen bir takım görüyorum.

Ali palabıyık rize maçından sonra görev alamadı siz hakem olsanız galatasaraylı olduğunuz halde sizde o penaltıyı çalmazdınız taraftarın tff binasını basmaktan başka çaremiz yok

Geri
Üst Alt