⚽ SL 21/22 H:14 | Malatyaspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Kasım

14. Hafta havlu attık şimdi sabahtan akşama kadar oyuncu övebilirsiniz. Sezon başından beri marcao ve kerem harici takımda 1 tane iyi oynayan yok geçmiş olsun

Her Malatya maçının derbi maçı gibi geçmesi de baya sıktı artık..

daha öncede söyledım arenada taraftar yuhalamadan imkanı yok istifa etmez aksine saga sola suc atmaya devam eder

Şampiyonluk defterini ben kapayalı çok oldu da üst sıralara tırmanmazsak önümüzdeki sezon daha berbat olacak

Tribünden izleyip böyle lesh gibi oyunvu degisiklikleri yapan baska td varmidir aga??? Rezil ya.. al simdi diagneni bol bol oynat 90 dk babel feghouli al al oynat

Son 10 dakikaya yetiştim. Keşke son 10 dakikayı da kaçırsaymışım. Sıradaki deplasmanlarımız olan Sivas, Adana, Hatay ve Alanya maçlarından en fazla 1 tanesini alırız. Bu takımdan ve hocadan ligde bir cacık olmayacak.

Terim Allahından bul. Yazıklar olsun sana. Mayısta söyledik. Şampiyon olsanda gitmen lazım diye. Oyuncu öğütme makinasısın. Sana yazacak çok şey varda hemen ceza yapıştırmayı bekleyen terimseverler var ondan birşey diyemiyoruz. Ama şu 4 senedir kazandığın paranın hayrını görme emi

Leş gibi bir takıma puan kaybettik 2 tane çöp bek taylan çöpü gol atamayan forvetler oyun planı sadece şok presle kazanılan topları değerlendirmek olan bir teknik direktör Galatasaray düşmanı hakemler ve tff (özet )

Kalenin önüne dizilen takımları açamıyoruz, sene başından beri böyle halen bir çözüm bulamadı hoca buna

Geri
Üst Alt