⚽ SL 21/22 H:14 | Malatyaspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Kasım

Bu maçta 3 puan alsak çok süper olacaktı ya. Yazık oldu.

Ligde sanki 8 puan önde de rotasyon yapıp ilk 45 dakikayı çöpe atıyor paşam.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"İkinci yarıya mis gibi başlayan Galatasaray hocası tarafından durduruldu." diye konu açmak lazım.

Hocam mis gibi oynuyoruz gol gelecek belli...

Neden Berkan çıkarıp, Cica'yı geriye çekiyorsun neden ?!?!?!?!??

morutsan sana ne yapti takimin en iyi oyuncusu 1 dakika bile oynatmadin

14 puanı yedin
geçen senede şampiyon olamadın
ondan öncede olamadın
normalde bu kredi kimseye verilmez, hoca bize borçlu avrupa'da bişeyler yapması lazım
Tur geçmek ile sezonu başarılı sayamayiz. Ben kabul etmiyorum böyle birseyi. Galatasaray her sezon şampiyonluga oynaması gereken bir takım.

Su ilk yaridaki kadroyu marsilya macina cikarsinda goreyim kaleye gidebiliyormusun 45 dakikayi cope atti resmen halil girdi 3 4 pozisyon buldu muhammet ve morutan oyuna dahi girmedi

Terim denen hocamiz resmen ego topudur buna itiraz edecek varsa beyin nakli yapalim morutan ve muhammede takmis kafayi oynatmiyor bu adamlar persembede oynamadi ve bu iki adami isteyerek isimlerini telafuz ederek aldirdi ben hocaya kizmiyorum cunku bu takimin baskani yok
Baskan olsa simdiye hesabini sormustu

Terimin ciftligi olmus resmen Elmas inat ederse terimle el ele giderler

Trabzon ligden cekilse bu takim yine 14 puan farki kapatamaz.Su sahaya cikip takimdan ne performans bekliyorsunuz diye sormak lazim buyuk ustad Fatih’e.Uefa maclarindan sonra havasindan geçilmiyor ciksin hesap versin.Koskoca Galatasaray 14 haftada liderden 14 puan geriye dustu.14 macta 22 puan alip 20 puan kaybetti.Toplanabilecek puanin yarisini alabilen takimin teknik direktörü hala takimin basinda kalabiliyor akil alir gibi degil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kadar beceriksiz bir takım yoktur herhalde. Bu Diagne de bomboş bir topçu. Adam her pozisyonda faul yapıyor. Eli kolu hiç rahat durmuyor.
Yine hocanın kadro seçimiyle verilmiş puanlar. Taylan yokken bu takım daha iyi oynuyor. Feguli'ye güven olmaz. Yazık çok yazık. Yedlin kaç tane top ezdi. Ne orta yapabiliyor ne de pas verebiliyor. Halil sen de atacaksan at artık. Bu kadar beceriksizlik de fazla.

Geri
Üst Alt