⚽ SL 21/22 H:15 | Galatasaray 2-2 Altay | MS | 4 Aralık

edit
hesap fake haber yapıyormuş

Son düzenleme:
VAR'daki Bahattin denen pezevenkin verdirdigi uyduruk bir penaltı yüzünden puan kaybettik Kural bir el 90 derece açık olacak penaltı olması için Berkan'ın eli maksimum 60 derecede kural 2 top bedenin başka yerinden çarpıp ele çarparsa penaltı olmaz top Berkan'ın göğsünden sekip eline değiyor yok valla bu TFF'yi göndermeden bize şampiyonluk haram zıkkım

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ele bile gelmiyor o bölge el sayılmıyor.

Bahattin şerefsizi haftaya maç yönetmeyi garantiledi çok şükür.

Bu takımda forvet oynamayı hak eden tek oyuncu Diagne'dir bundan sonra her maç 90 dakika oynamalı Halil'den forvet olmaz en fazla yardımcı forvet olur Mohammed denen bedevi zaten oyuncudan başka herşeye benziyor artist herif ilk yarıda boş kaleye topu yuvarlayacagi yerde direğe abandı topu maça Diagne ile baslasaydik çoktan 3 puan almıştık

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takımı, hocayı, futbolcuları eleştiren arkadaşlarımıza saygı duyuyorum ama ben artık City gibi, Liverpool gibi de oynasak adil bir oyun oynayacağımıza inanmıyorum. TFF başkanının içinin pisliği simsiyah yüzüne yansımış. İnsan dediğinin suratında biraz nur olur. O gitmeden biz ülke olarak Güney Kıbrısın da altında kalırız. Papua Yeni Gineninde. Süperlig de de futboldan başka hertürlü pislik olur.

Yenemediğimiz takıma bak çıldıracam. Defolun gidin ya defolun
IMG_5189.JPG

Gökhan Dinc: "Bu ülkede ekonomi konuşulması istenmiyor, haliyle bu tarz hatalar yapıyor hakemler."

sorun bi kendinize bu maci almayi gercekten hak ettikmi? sen firsatlari kacirmazsan rakiplerini gole bogarsan hangi hakem senin önünde durabilir?

Hakemler hakkında hersey ortada,8-10 puan gaspedildi 3-4 haftada.ama bu duzen degismedikce bu böyle sürer.sahada o sonucu alip,hakemlere sans vermemek lazim.bu da genc kadroyla zaman alacak.lazio macina gecelim

Demiştim demek istemem ama bugün dedim başkana ithafen; cesurlar bir gün korkarlar her gün ölür, diye. Eyleme geçmeyen tepkiler bizi her gün öldürmeye devam edecek. Bir süre sonra taraftar da bu durumu kabullenip köşesine çekilecek. Lig bitti terimleri, bugün az sayıdaki taraftarın maça olan ilgisi de bu kabullenişliğin başlangıcıdır. Sizin paşa gönlünüz bildikçe maalesef olan Galatasaray'a olacak.

Camia olarak bütünlüğü kaybedeli çok oldu bence. Farklı fikirlere bile saygı duyulmuyor. Futbol yönünden bakarsak orası da yönetenler kadar eksik. Bunu diyenleri de haklı buluyorum. O sebeple hem GS hem de TFF acilen yenilenmeli. Bizim bahar 2023'e kaldı gibi...

geçen sene bu rezil-kepaze maç ile feneri potaya iten hakem; az önce bir potada olacaksak bizi oradan çıkardı.....

1638642341234.png

Kimden talimat aldınız lan

Yav inanılır gibi değil göz göre göre var'dakiler ile doğradılar takımı.

O mohammedin kaçırdığı neydi ya. Ya da barışın kendini ronaldo sanması. Atmışsın çalımı kes ortayı hiyar herif.

O değil de TFF iddia filan mı oynuyor acaba. Bu ülke de bir dönem bütün piyangolar Ankara Yenimahelleye çıkıyordu. Hayır ekonomiyi böyle kurtarmak niyetindeyseler bilelim. Biz de boşuna maç izlemeyelim. Zira bu izlediklerimizin başka bir izahını bulamıyorum.

Ben de takımımın yapamadıklarına sövmek istiyorum. Bitiricilik sorunlarına sövmek istiyorum. Futbolcuyu, hocayı, teknik ekibi eleştirmek istiyorum. Şu rezaletten sonra bunları yapmak gram içimden gelmiyor. Bırakın kendi hatamızla kaybedelim ya. Kaç maçtır it oğlu it hakemin biri kazandığımız maçı elleriyle rakibe veriyor. Bir değil iki değil. Yıldım.

Geri
Üst Alt