⚽ SL 21/22 H:15 | Galatasaray 2-2 Altay | MS | 4 Aralık

Kötü oynadık bedava maç verdik kale dibinden atamadı fırvet müsfeddeleri tmm ama penaltı olayını sindiremiyorum yahu... Yine berabere kalsak bu kadar dert etnem.. kendime gelemiyorum... Elim kolum baglanıp silah tehditiyle dayak yemiş gibi hissediyorum lanet olsunnnn lanet olsunnnn

VİDANIN POZİSYONUNDAN SONRA ŞUNA DA DENK GELDİM. HER GEÇEN DAKİKA CÜNEYT ÇAKIR'A KARŞI OLAN NEFRETİM ARTIYOR.

Beyler hakem içine ettide , o iş ikinci planda kalması gereken olay..

önce takkeyi bir önlerine koyup ulan biz nasıl kimseyi yenemiyoruzu(yenmekten kastım baya baya sağlı sollu tokatlamak) ön plana alalım derim.

Nerde "O şov , onu onlar orda yapıyor . Bizim işimiz top oynamak. Kendinize gelin" diyen adam... "Hakemleride yenerek sahada şampiyon olduk" diyen adam...

Nerde şimdiki egosu otoritesi sarsılmasın, hata yaptığını kabullenmemek için inat ederek takıma ve potansiyele yazık eden adam (ve yardımcımsı garip kişilikler)

oradaki Mert yerinde olsam tercüman halimle , çıldırır necatiye selcuga falan valla dalardım heralde.

Bu kadar mı bi boka yaramayan adamlar para alıyor kulüpten , futbolcuları geçtim.

sorun bi kendinize bu maci almayi gercekten hak ettikmi? sen firsatlari kacirmazsan rakiplerini gole bogarsan hangi hakem senin önünde durabilir?
Bende sana sorayim o zaman. Gole boğamadık, fırsatları kaçırdık die aleni hata yapılması mi gerekiyor? Hakkımızın yenmesimi gerekiyor.

Beinsports iptali falan yapalım toplu bir şekilde, tepki göstermessek bunlar bizi doğramaya devam edecek bu aşikar.

Hala hakem demeyin gozunzu seveyim karsinda altay varr hakem hata yapti digelim .sen ne oynadin 90 dakika .at 4_5 versin hatali penalti .once kendimize bakalim

sorun bi kendinize bu maci almayi gercekten hak ettikmi? sen firsatlari kacirmazsan rakiplerini gole bogarsan hangi hakem senin önünde durabilir?
o zaman keşke 2000 uefa cup final maçında hakem arsenal'e iki alakasız penaltı verip arsenal handikap yapsaydı reyis.

Her maç muhteşem mi oynayacağız kardeşim?

Göz göre göre son 3 maçta doğradılar işte neyin hesabını yapalım şimdi?

Takım pozizyonlara girdi atamadılar takım berbat takım leş fatih terim bok gibi tamamda bu senin doğranmanı gerektirir mi. Katlediyolar 2 maçtır takımı lan, takımla ilgili aptallıklar bizim sorunumuz içerde hesaplaşırız.

KATLEDİLİYORUZ.

yalnız nelsson'un o kadar abartilacak bir topcu olmadigi hususunda anlasalim
bombos pozisyonlarda etrafinda kimse yokken denk gele taca vuruyor kafayla

adamı küstürdü iyi oynadığında hep çıkardı oyundan

Bence alakası yok. Gayet iştahlı hani böyle topa girmez gitmez oyuncu anlarsın. Adam bence istenilen seviyede değil. Düzelir gelişir ayrı bir tartışma. Ben gördüğümü söylüyorum. Kötü oynuyor kaç maçtır.

Beinsports iptali falan yapalım toplu bir şekilde, tepki göstermessek bunlar bizi doğramaya devam edecek bu aşikar.

Kasım başında aradılar beni hediye ettik size 3 Aralık tarihine diye...

tüm hediye edilen maçlarda kel kafamdaki 2 tutam saç tanelerini yoldum...

3 haftadır VAR operasyonu ile galibiyetler gitti.Oyunumuz tatmin etmese de bu 3 rakipten de iyiydi.3 hafta sonunda VAR'da hâlâ Bahattin Şimşek oluyorsa yazık! Olağanüstü toplantı yapıp bu tetikcilerin ismini dâhi zikretmeden , bunları kamuoyuna ve taraftarın önüne bunları atmadan toplantı bitiren başkana da selam olsun.Bi parantez de Fatih Terim'e.Yine tribünde, yine yanlış değişikler(Barış Alper, Babel, Aytaç vs.).Yine çorbaya dönmüş takım,yine Muslara'nin dokunduğu topların içeriye girmesi.Tek olumlu gelişme duran toptan gol attık.

o zaman keşke 2000 uefa cup final maçında hakem arsenal'e iki alakasız penaltı verip arsenal handikap yapsaydı reyis.
o örnekle bu örnek aynimi, ben bugünkü futbolu ve öncekilerini gram begenmiyorum, keyif vermiyor, avrupada baskayiz ligde baska, hakettigimizi düsünmüyorum. lig bitti zaten 16P gerideyiz. tesekkürler FT

Takımı, hocayı, futbolcuları eleştiren arkadaşlarımıza saygı duyuyorum ama ben artık City gibi, Liverpool gibi de oynasak adil bir oyun oynayacağımıza inanmıyorum. TFF başkanının içinin pisliği simsiyah yüzüne yansımış. İnsan dediğinin suratında biraz nur olur. O gitmeden biz ülke olarak Güney Kıbrısın da altında kalırız. Papua Yeni Gineninde. Süperlig de de futboldan başka hertürlü pislik olur.

Renktaş hepimiz adil maç istiyoruz tff ye de mhkya da saydırıyoruz.lakin kendimize bakmamız lazım,bi takım 16 puan fark yiyecek durumda olamaz,150 kornerde bi iki gol yanlızca atamaz,bulduğu gollük pozisyonları ikiye birleri böylesine akıl mantık kabul etmeyecek şekilde berbat edip rakipten saçma sapan rahatça atacakları pozisyonları rakibe veremez.biz kaç maç bu sezon 3-5 arası golle maç aldık hatırlamıyorum var mı böyle bişey bilmiyorum ligde ama.marsilyayı es geçiyorum.tr liginde böyle bi performans koca gs veremez.haa eğer bi takım oyuncuları maç seçiyorsa orda gene yönetici suçludur,nasıl oluyorda ligte kaçırıyorsun uefada atıyorsun,bunu çözmesi gereken gene teknik heyet.

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt