⚽ SL 21/22 H:15 | Galatasaray 2-2 Altay | MS | 4 Aralık

Taylan Diagne Morutan Feg degisikligi istiyorum.Diagne Halil Mustafa 3de ayni anda olsun bakalim belki farkli biseyler cikar.

o kadar sürati yok

40 yaşındaki ibo'dan kurtulamadı
Uzun mesafede normal çok hızlı bir oyuncu değil zaten ama kısa mesafede her sprint attığında topla buluştursan en kötü bir penaltı çıkarır. Birde zamanla bir uyum yakalayıp daha doğru kararlar alacak. Ben olsam biraz şerefsizliğe çalıştırdım çoğu kez ani patlamasında defanslar avel avel bakıp duruyor misal o şutta vurmak yerine bir çalım denese ya pazara gönderir ya akdağ tutup çekerdi

Birde farkedersen 5 kere boş sprint attı bizimkiler pas futbolu şovu yapıyordu.

Mustafa üzerinden oynasak sprint ve arkaya tek top şeklinde acayip skor buluruz.
Baya baya taktiksel problemler yaşıyoruz, futbolu konsol oyunu şeklinde oynamaya çalışıyoruz .

Galatasaray'ın kadrosu hiçbir zaman Altay'ı Yeni Malatya'yı yenemeyecek kadar kötü olmamıştır. Hocanın elindeki kadro yetersiz demek bence saçmalık.

Katılmıyorum. Bugün Mostafa'ya Malatya maçında Diagne'ye pozisyonu hazırladı. İkisini atsalar 2 asistti. Savunma arkasına yaptığı koşularda son maçlarda iyi bence. Defansif zaafları Taylan-Berkan ile bir nebze törpüleyebiliyoruz. Savunması idare edilecek bekimiz PvA. Asıl problem net Yedlin. (Marsiya maçı hariç). Hücumda buluştuğu her topu kötü kullanıyor. PvA'ya gereksiz yükleniliyor son maçlarda.
o da doğru ...aslında al birini vur ötekine

Taylan çok vasat

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu her seferinde pas sevdasından bıkkınlık geldi artık ya. Ya yeter lan

17843'ü kornerimiz yine aut

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlız şaka maka Kerem böyle devam etsin - küçük griezmann diye çok yüksek paralara da teklif alabilir.

Pva kendini bırakmasa ortaya açsa gol olabilirdi ?

Ya sanarsın Halil her ceza sahasında topu alıp çalın atıp gol atıyor da ısrarla aynı şeyi yapıyoruz içeride Halil varsa halile pas.
La kardeşim tahmin edilmeyeni yapın artık, hemen arka direğe çıkar orada

Geri
Üst Alt