Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Hadi yenelim artık yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun mesafede normal çok hızlı bir oyuncu değil zaten ama kısa mesafede her sprint attığında topla buluştursan en kötü bir penaltı çıkarır. Birde zamanla bir uyum yakalayıp daha doğru kararlar alacak. Ben olsam biraz şerefsizliğe çalıştırdım çoğu kez ani patlamasında defanslar avel avel bakıp duruyor misal o şutta vurmak yerine bir çalım denese ya pazara gönderir ya akdağ tutup çekerdio kadar sürati yok
40 yaşındaki ibo'dan kurtulamadı
Agacigim M.o dokunmak kalmisti.Yapamadi.Diagnr iyi ayak koydu bence orda olmadi.Neyse bos kaleye bile atamiyoruz iste .Halilin pozisyonunda bilr heycanlamadim kacar diye.Ama sonunda bos kaleye yuvarlamayi bildik.Zorla uzattı diye birsey yok pozisyonunu alacaktı.
Size ölmeyi emrediyorumYenin gerekirse kazanın
o da doğru ...aslında al birini vur ötekineKatılmıyorum. Bugün Mostafa'ya Malatya maçında Diagne'ye pozisyonu hazırladı. İkisini atsalar 2 asistti. Savunma arkasına yaptığı koşularda son maçlarda iyi bence. Defansif zaafları Taylan-Berkan ile bir nebze törpüleyebiliyoruz. Savunması idare edilecek bekimiz PvA. Asıl problem net Yedlin. (Marsiya maçı hariç). Hücumda buluştuğu her topu kötü kullanıyor. PvA'ya gereksiz yükleniliyor son maçlarda.
Harbi inandın mı buna yav, şu takımın o pozisyonda gol atabileceğine.Pva kendini bırakmasa ortaya açsa gol olabilirdi ?