- 20 Ağustos 2009
- 16.777
- 20.344
- 2.973
Saha içi ve dışı aciz durumdayız maalesef takıma sövücem 3 haftadır hakem eliyle kazanacağımız maçlar elimizden alındı. Yine de her şarta rağmen iç sahada dörtlük beşlik yapmamız gereken maçlar bunlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terimde rahat dursun kardesim. Takımın başında kalsın. Bizde sinirleniyoruz ama küfür etmiyoruz. Kaç maçtır yenemiyoruz ne bu ya.Ya hala terim diyenler var ayıp vallahi su maç ozelinde yapmayın
Cuneyt istemese vermez penaltiyi. Servet Yardimci demistir emri uygulamistirGerçekten kim bu maçtaki var hakemi ?
Onun başının altından çıkıyor, adamın gözü önünde pozisyon izliyor penaltı değil diyor sonra o var da oturan çağırıyor ısrarla
Yahu son yüzyılın en bariz maçını (fb4-başakşehir1) yöneten adam değil miydi bu, başakşehrli başka adam skrtele faul yapıyor o gidiyor alakasız bir topçuya sarı gösteriyordu, topçu da tepki gösterince ikinci sarıdan atıyordu falan :dddMaçın vardaki hakemi bahattin simsekmis. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. İnadına inadına yapıyor şeref yoksunları.
tecrübeli oyuncularla dolu kadro kurduk, gençlerle dolu kadro kurduk, yönetimlerin hepsi terime çalıştı yıllarca. beyefendi 3 yıldır top oynatmayı başaramıyor ne hikmetse. olmayacak şeyde ısrar edip boşuna yıprattı kendisini.Bu macta hocalik bir durum goremedim. Net kalitesiz bir takimiz. Yetersiziz.
BENİM CÜNEYT ÇAKIR İLE İLGİLİ YORUM YAPACAK DAHA TEK KELİMEM YOK. BU CÜNEYT BİR DAHA MAÇIMIZA ATANIRSA BEN NE MAÇI İZLERİM NE GALATASARAY'I DESTEKLERİM
![]()
Zaten penaltı uydurmak için yarım saat izledi acaba hangisine penaltı uydursam ne desem de diyeCuneyt istemese vermez penaltiyi. Servet Yardimci demistir emri uygulamistir