⚽ SL 21/22 H:15 | Galatasaray 2-2 Altay | MS | 4 Aralık

öyle bir ortam ki, kim neyi eleştirse sonuna kadar haklı. a'dan z'ye kadar bataklığa batmış kulübümüz ülke sınırları içerisinde. kendi içimizde kavga etmenin hiçbir manası yok bu haldeyken.

BENİM CÜNEYT ÇAKIR İLE İLGİLİ YORUM YAPACAK DAHA TEK KELİMEM YOK. BU CÜNEYT BİR DAHA MAÇIMIZA ATANIRSA BEN NE MAÇI İZLERİM NE GALATASARAY'I DESTEKLERİM

x1080

Bugün hala yok takım oynamıyor yok hoca şöyle böyle diyen ya art niyetlidir ya da kimse kusura bakmasın gerizekalıdır . Böyle haysiyetsizlik olmaz şerefsizler resmen puanımızı gasp ettiler başkan sen de uyumaya devam et hala bravo

Son 3 maçta özellikle VAR’daki şerefsiz tetikçiler olmasalardı Fatih Terim’e rağmen 9 puan almıştık.
Böyle başkan varken artık umrumda da değil zaten.
Trabzon Şampiyon olsun yeterli artık.

Gerçekten kim bu maçtaki var hakemi ?

Onun başının altından çıkıyor, adamın gözü önünde pozisyon izliyor penaltı değil diyor sonra o var da oturan çağırıyor ısrarla
Cuneyt istemese vermez penaltiyi. Servet Yardimci demistir emri uygulamistir

Maçın vardaki hakemi bahattin simsekmis. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. İnadına inadına yapıyor şeref yoksunları.
Yahu son yüzyılın en bariz maçını (fb4-başakşehir1) yöneten adam değil miydi bu, başakşehrli başka adam skrtele faul yapıyor o gidiyor alakasız bir topçuya sarı gösteriyordu, topçu da tepki gösterince ikinci sarıdan atıyordu falan :ddd

yahu futbol falan izlemeyin yahu manyak mısınız .dddd

İçinde 1 gram GALATASARAY sevgisi olanlar hesap versinler açıklama yapsınlar.
Bu takım neden maç seçiyor?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu macta hocalik bir durum goremedim. Net kalitesiz bir takimiz. Yetersiziz.
tecrübeli oyuncularla dolu kadro kurduk, gençlerle dolu kadro kurduk, yönetimlerin hepsi terime çalıştı yıllarca. beyefendi 3 yıldır top oynatmayı başaramıyor ne hikmetse. olmayacak şeyde ısrar edip boşuna yıprattı kendisini.

Ben artık gerçekten bu ligden soğudum, eskiden Galatasaray maçları haricinde sevdiğim takip ettiğim futbolcular için maçların çoğunu izlerdim ama artık Galatasaray maçlarını izlemek bile zulüm geliyor bu hakemler yüzünden

Böyle kirli düzen böyle saçma sapan bir lig olamaz

Kural net arkadaşlar vücuttan sekip ele gelen topa penaltı çalınmaz.

Takımın ne bok oynadığı ilgilendirmiyor beni Fener maçını katlettiler sesimiz çıkmadı, bu maçı katlettiler yine takıma sesimiz çıkmayacaksa kapatıp gidelim.

Geri
Üst Alt