SL 21/22 H:16 | Antalyaspor 2-1 Trabzonspor | MS | 11 Aralık

Bizim ligi ilk 3 hatta 4te bitirmemiz mucize ötesi olur ayrıca feneri ittiriyorlar o yüzden lazyo mutlaka kazanmali
Bizim ilk 3te bitirmemiz mucize falan değil. Çok rahat bitiririz, sadece galibiyet serisine başlamamız gerekiyor. Bulduğumuz pozisyonları gole çevirip kalemize gelen ilk şut gol olmazda bizim önümüzü kesmeye çalışsalar bile takımımız ilk 3te bitirecektir.

Antalya iyi futbol oynuyor

Trabzon’un kazanmasi cok zor,sansa galibiyet olur eger kazanirlarsa

Ta yi nin puan kaybetmemesi lazım,

dünya tarihinde hiç bi ligde yok 16-17 puandan gelipte şampiyon olan. Boşuna ümit beslemenin anlamı yok.

Büyük şikecileri gaza getirmeyelim durduk yere.

Bu sene ligi es geçtik yine. Yapacak bişi yok

Keşke feneri altımıza almış olsaydık, içim rahat sevinirdim puan kaybına :(

Trabzon puan kaybetsin diyenler nasıl bir kafadalar merak ediyorum fenerin yaklasmasindanmi zevk alacaksiniz
Al benden de o kadar. Biz daha cok puan kaybederiz ve sadece Tr kupasi + Avrupa'ya odaklanacagimiz o kadar belli ki futbolcular bile hissetmistir.
Simdi fenere yenildigimize daha kinliyim.

Ya ne feneri allah aşkına onları kendi haline bırakın o hoca varken bir b*k olmaz onlardan.

Ya ne feneri allah aşkına onları kendi haline bırakın o hoca varken bir b*k olmaz onlardan.
Renktas dogru diyorsun ben rakiplerden korkmuyorum ama sorun bu degil ki.Gol atiyoruz iptal ediyorlar, one geciyoruz penalti uyduruyorlar.Biz nasıl puan kazanacagiz?Hakem de hakem diye mizmizlik yapmak istemiyorum da Altay maci bardaklari tasirdi artik

Renktas dogru diyorsun ben rakiplerden korkmuyorum ama sorun bu degil ki.Gol atiyoruz iptal ediyorlar, one geciyoruz penalti uyduruyorlar.Biz nasıl puan kazanacagiz?Hakem de hakem diye mizmizlik yapmak istemiyorum da Altay maci bardaklari tasirdi artik
Biz bir kazanmaya başlayalım takım ritim bulsun hakem falan vız gelir takım üstüne düşeni yapsın taraftar yangın da yapar gerekirse ama işi o raddeye getirmemiz lazım.

5-8 puan farkla 16 bir değil, bunu anlamak zor olmamalı. ''Efenim 4-5 mevkiiye nokta atışı transfer yaparsak, pozisyonları golle sonuçlandırıp, kalemize gelen topları gol yemeden savuşturursak vs'' kırmızı kar yağmasını beklemek gibi bir şey, kusura bakmayın...Biz transfer yapıp takımı güçlendirirken, TS öylece bekleyecek mi? Önemli olabilecek bir yabancı futbolcuyu şimdiden transfer ettiler, ligin en formda yerli solbekinin transferini bitirdiler sayılır; daha da devam edeceklerdir, kokuyu aldılar artık...

5-8 puan farkla 16 bir değil, bunu anlamak zor olmamalı. ''Efenim 4-5 mevkiiye nokta atışı transfer yaparsak, pozisyonları golle sonuçlandırıp, kalemize gelen topları gol yemeden savuşturursak vs'' kırmızı kar yağmasını beklemek gibi bir şey, kusura bakmayın...Biz transfer yapıp takımı güçlendirirken, TS öylece bekleyecek mi? Önemli olabilecek bir yabancı futbolcuyu şimdiden transfer ettiler, ligin en formda yerli solbekinin transferini bitirdiler sayılır; daha da devam edeceklerdir, kokuyu aldılar artık...
Renktaş iş yoğunluğundan konulardan uzak kaldım, kimin transferini bitirdiler?

Doğukan ı antalyada bırakmazlar... Macın basından beri fark yaratıyor

Geri
Üst Alt