⚽ SL 21/22 H:16 | Sivasspor 1-0 Galatasaray | MS | 13 Aralık

Beraberliğe oynayalım Lazio maçında ne yapacaksak bu maçta da onu yapalım 1 puan iyidir

Pragmatik olmak önemli daha çok puanlar kaybedilecek ve kazanılacak fazla açık olursak 0 puan alıp o bir puanı ararız gibime geliyor. Bundan sonraki maçta ise artık seri hedeflenmeli

Pragmatizmi mi kaldı renktaş, seriye başlamak için değil 1 maç 5 dk sonrasını bekleme lüksümüz yok.

Pragmatizmi mi kaldı renktaş, seriye başlamak için değil 1 maç 5 dk sonrasını bekleme lüksümüz yok.
Açgözlülük kötü olur bence. Daha 23 hafta yani kazanılabilecek 69 puan var. Hepsini alacak olsak 92 puan eder, şampiyonun 80 puan civarında olacağını öngörüyorum

Açgözlülük kötü olur bence. Daha 23 hafta yani kazanılabilecek 69 puan var. Hepsini alacak olsak 92 puan eder, şampiyonun 80 puan civarında olacağını öngörüyorum

Ali hangi takım taraftarısın? Beşiktaşlıysan söyle, genel kurallara aykırı davranmazsan takılabilirsin diye düşünüyorum. Son postların biraz sıkıntılı. Dortmund-Bjk maç başlığındaki falan.

Ali Sami Yen iddaa oynasaydı Sivas'a basardı.

MV5BZWUzNTdmNTctYTNjZC00Yzg4LTg2Y2UtYmU4ODA0ZWYzNjM2XkEyXkFqcGdeQXVyNzE2MjU3Mzk@._V1_.jpg

Maalesef Sivasspor’a da can suyu oluruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

net bir şekilde puan kaybı beklediğim bir maç. kazanmamız mucize gibi bir şey. çünkü çok fazla bahanemiz olacak

Geri
Üst Alt