Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.791
- 17.574
- 1.868
Gene zorlu mac
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen 3 asist yapti. Ne zaman ozet izlesem adamin ismi geciyorBunlar çöp oğlu çöp topçular ya 3 büyük takım gelince kendilerini parçalıyorlar gibime geliyor normal Anadolu takımlarına karşı aşırı vasatlar
O maç dışında yazsaydım keşke hatayı parçaladılar ama tahir Mahir abim o maçı Hatay sattı diyorGecen 3 asist yapti. Ne zaman ozet izlesem adamin ismi geciyor
Genele bakmadimO maç dışında yazsaydım keşke hatayı parçaladılar ama tahir Mahir abim o maçı Hatay sattı diyor![]()
Beraberliğe oynayalım Lazio maçında ne yapacaksak bu maçta da onu yapalım 1 puan iyidir
Pragmatik olmak önemli daha çok puanlar kaybedilecek ve kazanılacak fazla açık olursak 0 puan alıp o bir puanı ararız gibime geliyor. Bundan sonraki maçta ise artık seri hedeflenmeliNeden?
Pragmatik olmak önemli daha çok puanlar kaybedilecek ve kazanılacak fazla açık olursak 0 puan alıp o bir puanı ararız gibime geliyor. Bundan sonraki maçta ise artık seri hedeflenmeli
Açgözlülük kötü olur bence. Daha 23 hafta yani kazanılabilecek 69 puan var. Hepsini alacak olsak 92 puan eder, şampiyonun 80 puan civarında olacağını öngörüyorumPragmatizmi mi kaldı renktaş, seriye başlamak için değil 1 maç 5 dk sonrasını bekleme lüksümüz yok.
Açgözlülük kötü olur bence. Daha 23 hafta yani kazanılabilecek 69 puan var. Hepsini alacak olsak 92 puan eder, şampiyonun 80 puan civarında olacağını öngörüyorum
İnsanı yormayın lütfenAli hangi takım taraftarısın? Beşiktaşlıysan söyle, genel kurallara aykırı davranmazsan takılabilirsin diye düşünüyorum. Son postların biraz sıkıntılı. Dortmund-Bjk maç başlığındaki falan.
bu sezon deplasmanda 8 macta 2 galibiyet almisiz , gercekler acidir maalesef.Yorumlara bak antuda mi Gscde miyim anlamadik yazik size be