⚽ SL 21/22 H:16 | Sivasspor 1-0 Galatasaray | MS | 13 Aralık

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator

1557076296230-png.45148

karagumruklog-png.97115
A199ABF2-7E40-4069-8795-ABB580E503A5.png
1557076358651-png.45151

1638816783609.png

Spor Toto Süper Lig 2021/22 Sezonu 16. Hafta
Sivasspor - Galatasaray
Sivas 4 Eylül Stadyumu
13 Aralık Pazartesi
18.00

roma'dan istediğimizi alırsak o gazla galip gelebiliriz

ama oradan boynumuz bükük çıkarsak düşene bir de sivas vurur gibi

Asıl rakiplerimiz Perşembe ve maç günü belli olacak.

Ali
Ahmet Caner Goutas Ziya
Hakan Fajr
Henrique Kerem Gradel
Yatabare

Muammer-Koray-Camara-Azubuike-Cofie-Erdogan-Kayode.​

sivas muhabiri emre ersoydan son gelişmeleri alalım
@Emre Ersoy
Bu maç MS 0 biter Rıza en

Sivas tribünü futbola küsmüş gibi geliyor havalar hafiften soğudu ama o eski soğuklardan gram esinti yok futbol oynanabilir bir hava olacağını düşünüyorum

Ertesi gününe sınavım olmasa bir de o günün akşamı hayvan gibi yorgun olmayacak olsam stadyumdan fotolar atardım. Benim gitmediği. maçlarda 3 kat daha fazla puan aldığımız istatistiği ile beraber ekimizin puan çıkartacağı kesin gibi

Sivas tribünü futbola küsmüş gibi geliyor havalar hafiften soğudu ama o eski soğuklardan gram esinti yok futbol oynanabilir bir hava olacağını düşünüyorum

Ertesi gününe sınavım olmasa bir de o günün akşamı hayvan gibi yorgun olmayacak olsam stadyumdan fotolar atardım. Benim gitmediği. maçlarda 3 kat daha fazla puan aldığımız istatistiği ile beraber ekimizin puan çıkartacağı kesin gibi
Zorlu sivasspor deplasmanindan 1 puan ile donmek guzel olur , haddimizi bilerek oynamaliyiz.

sen bunları yazarken gradel yedlini yatırıp kaldırdı arka direğe kestiği topu yatabare tamamladı
1-0 dk 7

Geri
Üst Alt