⚽ SL 21/22 H:17 | Galatasaray 1-1 Başakşehir | MS | 18 Aralık

Başak rahat alır bizim takımın ligdeki hiçbir maçta favori olduğunu düşünmüyorum. Ligde bu sene gerçekten iyi oynadık dediğim maç yok.

mehmet batdallı ibb maçı geldi aklıma

edit:ts maçı ile karıştırmış olabilir.im

gspoz.jpg

Gider bunları yeneriz galibiyet serilerine son veririz. Sonraki hafta kaldığımız yerden devam

Lazio'yu yenemeyeni dövüyorlar Serie A da. Biz zar zor 0-0 berabere kaldık diye bizimkini göklere cikardik.
Hepsini geçtim, ulan şampiyonluğa oynayan bir takimin başındaki gitmesi icin daha ne lazım? Daha ne olması lazım, bizim taraftar niye agzini açamıyor? FBJK nasıl stadyumu inletiyor istifa diye, ama bizimkiler hala bu Terim'e tapmaya devam ediyor, inanılır gibi degil.

Lazio'yu yenemeyeni dövüyorlar Serie A da. Biz zar zor 0-0 berabere kaldık diye bizimkini göklere cikardik.
Hepsini geçtim, ulan şampiyonluğa oynayan bir takimin başındaki gitmesi icin daha ne lazım? Daha ne olması lazım, bizim taraftar niye agzini açamıyor? FBJK nasıl stadyumu inletiyor istifa diye, ama bizimkiler hala bu Terim'e tapmaya devam ediyor, inanılır gibi degil.
ilginc,lazio köy takimi deseydin bari

Stad full olmali.10 puanimizi gaspettiler,ancak birlik olarak aşarız bu serefsizleri

5 no futbol dersi verecek ft'ye

Aynen! Stad full dolmalı ve kaç maçtır kulübün haklarını savunmayanlar istifaya davet edilmeli.
kötü yöneten hakeme tepki yok

kötü oynayani cikaran hoca yok

kötü hocayi görevden alan yok

kötü hocaya ve kötü sonuclara tepki veren taraftar yok

bu kadar yoklugun icinde olmak ilginc.

ilginc,lazio köy takimi deseydin bari

Ne diyon aga sen, Lazio suan Serie A da 9cu sirada. Köy takimi diyen yok ama kaleye tek sutumuz yok ve biz sanki dünya sampiyonunu yenmiş gibi bir hava yarattık, neymiş kaleye sut atmadan 0-0 beraberlik elde ettik diye.

Bu Terim denilen virüsle yakinda Lazio degil, Rize, Göztepe'den puan aldigimiz da tarih yazmış gibi havaya gireceğiz.

Taraftar tepki gösterdi diye fırça yemiştik birkaç hafta önce, hatırladınız mı

Bakalım 16. haftada liderin 16 puan gerisinde kalan hocaya ve
onu kovamadığı gibi yüzyılın doğramasını yapan 2 hakeme düdüğü astıramayan başkana tepki gelecek mi

Taraftar tepki gösterdi diye fırça yemiştik birkaç hafta önce, hatırladınız mı

Bakalım 16. haftada liderin 16 puan gerisinde kalan hocaya ve
onu kovamadığı gibi yüzyılın doğramasını yapan 2 hakeme düdüğü astıramayan başkana tepki gelecek mi

Ha bu maça taraftar geleceğinden de şüpheliyim, gerçi şu anki yönetim ve hoca bundan da memnun olacaktır

Paralarını 3 sene daha alsınlar yeter

Geri
Üst Alt