Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.647
- 40.362
- 3.413
Fiksture baktim da devreye kadar yenersek bi antalyayi yeneriz. Daha da puan beklemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ua mı?Takımdan çok tribünleri merak ediyorum. Tribünler birilerinin kellesini almalı bu maç.
Hayır takıma karşılıksız gönül verenler.ua mı?![]()
protest bir hareket yapınca ua tarafından aşırı ses yükseliyor. bir de karşılıksız gönül verenlerde heves kalmadı. maçlara giden de yok, bu maç da boş tribünlere oynanır muhtemelen.Hayır takıma karşılıksız gönül verenler.
Belki de sezonun en onemli maclarindan biri lig icin.marsilya maci gibi.Kazanirsak,rakipler kaybederse ivme yakalariz
Fatih
Yedlin Nelsson Marcao Aanholt
Taylan Berkan
Morutan Halil Kerem
Cagne
Çift forvete geçek gol atamıyoz. Cicaldo da 8 oynadığında buhar olduğuna göre oynamasına gerek yok. Sonradan girsin. Hea bir de şu Oğulcan'ı 45-30 dk sağ bek dene de görelim nasıl oynuyor. Yedlin manyağı yüzünden tek kanatlı uçak gibi piste inmeye çalışıyoruz. Burnunu kırdığım herifi bir düzgün orta açamadı
golü kim atacak ahbop? ligde halil'in tek forvet oynamasına benden pas.Fatih
Yedlin Nelson Marcao PVA
Taylan Berkan
Emre Cicaldau Kerem
Halil
derim. !
Belki de sezonun en onemli maclarindan biri lig icin.marsilya maci gibi.Kazanirsak,rakipler kaybederse ivme yakalariz