- 26 Kasım 2012
- 185.616
- 258.346
- 5.998
golü kim atacak ahbop? ligde halil'in tek forvet oynamasına benden pas.
yaw cagne de atamıo ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
golü kim atacak ahbop? ligde halil'in tek forvet oynamasına benden pas.
bu nasıl takım u. k.yaw cagne de atamıo kikerem atar halil atar emre atar. ts deplasmanında 2 gol atan heyet. takımın hıza ve topla gidecek adama ihtiyacı var sırf pozisyonel olarak daha iyiler diye feguli ve cagne denen 2 dürzüyle takım hayvan gibi ağırlaştırıldı İMHO.
Yakismadihaydi başakşehir
Herkes çakma Galatasarayli degil bos filan olmaz hakemlerin federasyonun yaptiklari ortadaSivas kadar zorlanmazlar. Basaksehir icin kolay mac olur. 2-3 gol atarlar.
Stad bos olur.
Istanbul takimi ve sampiyonluklari ar buda Derbi sayilir haklisin aslindaburak elmas ilk derbi galibiyetini kazanır
Hic bisey yapmayacan burda aga vururmus gibi yapip topu ceksen savunma ve Kaleci pazara gider bombos kaleye birak gitsin.
Bu is bendeAvrupa macinda yapilan, gorece daha az hata ile, ayaga paslar ve derin paslari lig maclarinda tam tersi hatali, yavas, kisa veya cok hizli yapiyoruz. Sivas macinda, o kadar iyi yakaladik ki adamlari en az 5-6 pozisyon sayilabilirim hepsi en kotu tercihler ve/veya pas hatalariyla baslamadan ya da olgunlasmadan bitti. Boyle olunca gol atamiyorsun, zaten deplasmandasin rakibi iten seyircisi vs derken golu yiyorsun sonu husran oluyor. Yedigimiz gol dahi bizim sayemizde. Bu nasil bir rezilliktir bilemiyorum, Nasil oluyorda, tum secimler en kotu tercihleri oluyor oyuncularimizin anlamakta zorlaniyorum artik. Sonuc olarak, hicbir lig maci icin yorum yapamiyorum ben kendi adima.