⚽ SL 21/22 H:18 | Adana Demirspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Aralık

Yapılması gereken belli aslında
Hoca hemen gitmeli, hatta başkan da
Yeni bir hoca, devre arası da sadece 2 transfer
Hoca ikinci devre takımı ligi tanıyacak
Yeni sezona 3 transfer daha ve bu takım bomba gibi olur
Ondan önce hiçbirşey olmaz
Hocanın gitmediği her dakika da yeni sezon için zarar
Hele hele devre arası şunu şunu gönderin yerine şunu şunu alın derse, çok büyük hata olur

Psikolojik olarak çöktü takım en büyük sıkıntı bu. Birbirine güven , maçı döndüreceğine olan güven yitiriliyor. 3 sene önce ki fenerin durumuna doğru hızlıca gidiyoruz. Nasıl olacak bilmiyorum ama acil 2-3 maçlık seri yapılması lazım
maç 0 0 ken gol atabilecek ışık yok ki takımda, geriye düştüğünde çevirebilecek potansiyel olsun.

Kaç sene hocalık yaptın şu takıma hoca ne bir tane t.direktor yetiştirdin ne bir kaleci. Benden sonra tufan yakisiyo mu hiç, sahip olduklarının en az yarısını sana vermiş bu camiaya.

3 orta saha ve sağ kanat çok vasat bir performans gösteriyor, bu vasatlık santraforlar dahil tüm takıma sirayet ediyor. Bugün oynayan bekler aslardan daha iyi performans gösterdi. Ama yine pozisyona girmekte çok zorlandık. Orta sahaya en az iki fark yaratacak oyuncu lazım.

Ulan ben oyuncu olsam bu maçtan sonra sahanın içine yığılır saatlerce ağlarım gece boyunca yatmam ama bir tane oyuncunun umrunda değil

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Niye aglasinlar ki kenardaki adamlarin 2 senedir ağzında top bizdetdi iyi oynadık, gol kacirdik, hatasız oynadık şansa iki gol yedik.
Her hafta şu savunmayı gören adam beyninde kendi kendine olm bu mac ne koştum he tüm koşu istatistiğini tek başıma yukarı çektim, pas hatası yapmadım var ya.
La o kadar şut çektim kaleci olmasaydı hepsi gol olacaktı.
Şunları düşünür.

Ağlaması gerekenler belli.
Bu takıma ben gol attiramazsam, 3 senedir yardımcı hocalık yapıp bundan 6-7 sene önce topun başına gelir gelmez daha şut çekmeden tüm taraftarın gol diye bagirip kamera açtığı bir adam var.
Yıllarca Hagi'yi altyapıya getirseydik diye iç çekiyoruz o adam sıfırdan takım yaratıp nerelere getirip ne oyuncular geliştirirken bizimki daha frikik atmayı bile bir kişiye öğretebildigi yok.

Sakin kalıp geminin limana yanaşmasını bekleyeceğiz. Sonra 9 transfer ile ilk 4 ü zorlarız.

Bu sezon sadece iki maçımızı beğendim sıfır şaka. O da AL maçları. İçerdeki Loko ve Marsilya işte. Ligdeki hiçbir müsabakayı dahil etmem, edemem. 2-0'dan 2-2'ye gelmeler mi dersin, öne geçip hobi gibi maçı vermeler mi yok yok. Eğer son gün Moha direkten dönmeseydi, bugün muhtemelen 16,17 idik. Attığı gollerin hayati olduğunu düşünüyorum. İyi golcü mü tartışırız, geçen seneki gibi mi onu da ama bizi ipten almasını tartışmam. Puan getirdiği maçları çıkar daha da facia sonuç!

3 orta saha ve sağ kanat çok vasat bir performans gösteriyor, bu vasatlık santraforlar dahil tüm takıma sirayet ediyor. Bugün oynayan bekler aslardan daha iyi performans gösterdi. Ama yine pozisyona girmekte çok zorlandık. Orta sahaya en az iki fark yaratacak oyuncu lazım.
Iste en büyük sorun orda göbekte oyun kuracak adamlar yok. Halil bile Bastan oynasa cicanin oynamasindan iyidir.

Oyuncularda suç yok bu arada.
Millet mal mı lan 20 tane yardımcı alıyor her birinin cvsine eğitimine bakıyor.
Ulkecek cidden biar kültüründen bıktım artık yahu. Kötü olanda niye ısrar ediyoruz lan.
Ayrıca 10 senedir Muslera, taffarelle çalışan adamın yediği gollere bak. Kale boş olsa daha çok güven duyarsın.
gelişim gostermeyen defol diyemeyen l sistemden ne olur.
Ne analizciler analiz yapabiliyor, ne yardımcılar oyunculara birşey katabiliyor nede hoca oyunu okuyabiliyor.

Gecen necati ateş çocuklar antreman da çok istekli çok çalışıyorlar ve bitiriyorlar sonuca ulaşıyorlar ama maçta bir türlü bunu yapamıyorlar demisti sanki.Antremanda kalede çipe olduğu için vurduklari gol oluyor bunlarda kendini bi bk saniyor demek ki

SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Antrenman ciddi yapılmaz çünkü sakatlanma felan olayları olmasın diye rahat kasılmadan taktiği uygulama amaçlı yaparlar ,asıl antrenman bireysel çalışma yapanlar yaşar.gider her gün bi saat sabah antremanından sonra şut akşam antrenmanından sonra 1 saat orta çalışırsan ,messi v.s gibi futbolcuların yaptıklarını kafana kaydedip bireysel çalışmalarda bunu hergün pratik yaparsan o zaman bomba gibi olursun.

Bunu sana zorla hocan yaptırmalı veya gelişim antrenörü tutturacak zorla onla yapacaksın.herkes messi ronaldinho gibi doğuştan yetenekli olmaz ama ronaldo gibi azmeder bireysel çalışırsan büyük topçu olabilirsin.bugün cica iki duran topta tribüne atıyorsa ama geldiği takımın gollerinin yüzde 37 ni atmışsa demek sen oyuncunu boşlamışsın.bireysel anlamda zorlamıyorsun denetlemiyorsun.

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu takım kötü takım değil, bu takımın saha içi beyni yok, tecrübe yok akıl yok. Öyle 10 futbolcu alıp satmak hata olur. 3 nokta transferle bu tskımın herşeyi değişir. Ortasahaya josefdesouza gibi bir oyuncu, birtane net golcü, bi tanede yaratıcı 10 numara/ kanat oyuncusu. Bizde tamamlayıcı oyuncu çok ama asıl temel taş eksik malesef.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu sezon doğru giden hiç bir şey yok. avrupa konusu da tesadüfi görüyorum. rakiplerin ligde bize yaptıklarını biz uefa da karşımızdakilere yaptık. az gittik attık geldik, kolay yemedik. rakiplerde bize aynı tarifeyi uyguluyor.
Bu durumun en keskin örneği bu maç oldu.

Tipik bir gol yedik , sonra tamamen dağıldık.

Bazı arkadaşlar şaka gibi
18. hafta liderle 21 puan fark, düşme potasıyla 6
Hala daha hoca napsın takım kötü diyenler var
Bu kurduğu kaçıncı takım
İlla küme mi düşelim anlamanız için

Sinir krizi geçirmek isteyen 3-5 kere yediğimiz ilk golü izlesin.
Ömer'i geçtim, hadi son adam olduğundan çalım yememek için refakat edip orta falan yaparsa yunus topu kesme derdinde, dogru ya da yanlıştır ama anlaşılabilinir.
Be hey gerizekalı iso top çaprazda rakiple karşı karşıya degilsin, ömer de zaten yunusun yanında, niye öne çıkıp boşaltırsın kaleni. Kaç senedir kalecisin, koskoca Galatasaray'da sana rakiple defans mücadele ederken öne çıkılmayacağını illaki birisi söylemiş, öğütlemiş, pratikte yanlış yaptığında anında uyarmıştır.
Şu golü Galatasaray'ın kalecisi yememeli arkadaş, fesh mi edersiniz naparsınız ocakta şu dangozu klüpten yollamak zorundasınız. As kalecinin olmadığı maçlarda buna muhtaç kalmak gerçekten çok ayıp. Gitsin çemişgezekte yesin bu golleri yadırgamaz kimse, zaten anca 2. 3. ligde as kaleci yaparlar bunu.

Bir takım yedek kalecisiz sezona başlar mı ya. Aynı mevkide sağ bekte 3 işe yaramayan yabancı olur mu ya. 100 tane adaydan en kötüsü sol beke alınır mı ya. Ön libero diye alınan assuncao mudur nedir hiç bi işe yaramaz mı ya yada oynatmayacaksan niye alırsın. Nadir kreatif oyuncularınsan biri olan morutan her maç yenikken çıkarılır mı ya. Her amaç aynı hatalar aynı goller yenir mi ya. Aynı şeyi 100 kez deneyip farklı şeyler beklenir mi ya. Bir td her sezon 10 maç ceza alıp takımı yalnız bırakır mı ya. Say say bitnez.

Geri
Üst Alt