⚽ SL 21/22 H:18 | Adana Demirspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Aralık

Adana formda son zamanlarda 10.siradan daha aşağılara düşmemek için yenilmemek lazım 1 puan iyidir mevcut sartlarda

Adana iyi oynayan takım. Bizi paket ederler gibi. Şimdiye kadar ümitli olduğumuz maçlardan bir şey görmedik. Bakalım beklentisiz gittiğimiz maçtan ne çıkacak. Ters teper belki.

Cicaldau 'yu olabildiğince rakip kaleye yakın kullanmak gerekiyor, Marsilya maçı bunun için önemli bir göstergeydi aslında ceza sahasına yaptığı koşular sayesinde ne kadar etkili olmuştu bu işi bu kadar güzel yapabilen bir adamı neden derin oyun kurucu gibi oynatmaya çalışıyoruz ki ?

1voo811v.jpg

Son 3 hafta 3'te 3 yapsak bari 9 puanla kapatsak devreyi 5. olarak ligde çok süper olurdu ama nerede bizim takımda o ışık yok

Başakşehir maçı için bu kadroyu yazmıştım. Cagne sakatlandığı için Mohamed oynar zaten ama arkasındaki isim net Halil olmalı. Cicaldau kumda oynasın. Oğulcan da sağ bek oynamalı. Defansif olarak Yedlin de açık veriyor zaten bari hücumda bir şeyler yapalım.

Şunu yazmıştım ama Oğulcan konusunda emin değilim. Yedlin'le başlayıp, skor gelmezse sonradan Oğulcan 30-45 dk denenmeli diye düşünüyorum. He öne geçersek Yedlin dursun 90 dk ama gole ihtiyacımız varken o davarla hiçbir şey yapamıyoruz.

Fatih
Yedlin Nelsson Marcao Aanholt
Taylan Berkan
Morutan Halil Kerem
Mohamed​

Geri
Üst Alt