⚽ SL 21/22 H:18 | Adana Demirspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Aralık

Saklaban oyunu bitirdi komik ülke futboluna hosgeldiniz

Of be Arda Kardeşler neden bitirdin ilk yarıyı tek kale top oynuyorduk her dakika pozisyona girdik kesin gol atacaktık.

Ulan bu Arda Kardeşler Ts maçlarını düdüksüz ve kartsız yönetir, bizim maçlarda düdüklerle, kartlarla tempoyu düşürdü. Tam bir eyyamcı...

Bir maçta da adil yönetim gösteren bir hakem atayın, seri üretim gibi Galatasaray düşmanı hakem üretiyorlar

Ekonomik sıkıntılardan kaçıp kafa dağıtalım diyoruz bi maç izleme keyfimiz vardı bu sene ligde onuda öldürdünüz.

Art niyet tabi ya

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Hakem şu ana kadar gayet iyi. Orada bitirmesi doğal abartmaya gerek yok. Neyse bugün inşallah hakemlik birsey olmazda hoca ve çocuklarını konusuruz maç sonrasi.

bitirdiği yeri çok sorgulamıyorum adamlar zaten uzatma bitiminde kullandı duran topu , uzaklaşınca bitirmesi çok anormal değil bence.

bizim ileri hattımız kötü değil ama sanki daha dün transfeler yeni gelmiş gibi biraz birbirlerinin ne yapacağını bilmiyor gibi (sürekli farklı forvet / kanat sonucu belkide)

ama her atakta top marcao nelsona geri geliyor ordan tekrar kanatlara, göbekte adam eksilten , vucüt çalımı atan ya da tek topta topu dağıtan adamımız yok. zaten defans ile ileri hat arasında bağlayan hiç adam yok. Ne 6 ne 8 gibi oynayan yok bugün . (nprmalde de pek yok ama hani maç özelinde konuşursak)

Geri
Üst Alt