⚽ SL 21/22 H:19 | Galatasaray 2-0 Antalyaspor | MS | 25 Aralık

Istifa maci olabilir. Yenemezsek istifa gelir diye dusunuyorum dile kolay 8 mactir kazanamamis oluyorsun.

Puan kaybedersek ve istifa gelmezse yuh artik derim

Barış Alper isimli yerli Messi bu maç 11 başlamalı. Şu çocuğu her maç 11 oynatın hatta, izleyelim şenlenelim.

kaç oyuncu cezalı cicaldau ve taylan yok diye biliyorum o zaman yenmek için bir umudumuz var orta sahayı Atalay babacan ve Bartuğ Elmas'tan oluştursak bundan kötü olmayız diye tahmin ediyorum hatta daha iyi oluruz

kısmetse maça gideceğim
kulübenin arkasında koltuk bulursam alacağım taktik vermek için

Eğer kurtuluş bu mağlubiyet ile ise bunu bir Galatasaraylı olarak artık isterdim

Antalyayada saplayamassak ben kendi kendine saplayacam artik yeter.

hocamıza ve takımımıza güveniyoruz
maçta olacağız

bu sezon bitti. en azından altyapıdan gençleri parlatmaya bakalım. bence avrupa kupalarına kalmakta hedef olmamalı; seneye ts gibi tek kulvarda takılırız.

aksi halde gelecek sezonda uefa avrupa ligine asılayım derken gidecek.

Son 4 macta 4 puan almis Antalya. Fazla iyi gitmeyen takimlara bu sene yardimci oluyoruz. Mac berabere biter herhalde. Son dakikalarda oyuncular yuhlanmaya baslar, mac bittiginde Yönetim Istifa sesleri gelir ve bundan sonra Imparator Imparator Fatih Terim tezahürati duyariz.

İç sahada kolay kolay yenilemeyiz artık, hocamız yuhlanma tehlikesinin farkında.

Bu maçtan 4 gün sonra kupa maçımız var. Yani Avrupa’ya gitmenin tek yolu. Marcao ve Kerem dinlendirmeliler bu maçta. Zaten formsuzlar.

Çipe
Yedlin Nelsson Marcao
Oğulcan Taylan Berkan PVA
Emre Kerem
Mostafa

1640171917179.webp

Geri
Üst Alt