- 26 Kasım 2012
- 185.616
- 258.346
- 5.998
Galatasaray'da Alpaslan Öztürk, Emre Kılınç ve Aytaç Kara; Antalyaspor karşısında maça ilk 11’de başlayacak. (Hürriyet)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray'da Alpaslan Öztürk, Emre Kılınç ve Aytaç Kara; Antalyaspor karşısında maça ilk 11’de başlayacak. (Hürriyet)
Realiteden uzak bir post1 puan alırız.
Taylan ve cica cezalı, beklenen hareket.Galatasaray'da Alpaslan Öztürk, Emre Kılınç ve Aytaç Kara; Antalyaspor karşısında maça ilk 11’de başlayacak. (Hürriyet)

Ben mac oncesi su kadar atariz bu kadar atariz demeyi sevmiyorum.Tabi diger sevimsizler gibi su kadar yeriz bu kadar yerizde demem.Ama kazanmamizi istiyorum bi yerden baslamak lazim.Kaybetsekte destege devam.Biz Galatasarayi galibiyetler icin sevmedik.Zamaninda cokta buyuk gururlar yasatti bize.Sozun kisasi yarin guzel bir futbol izlemek istiyorum.@Semih Çiğdem kaç atarız
Daha fazla zorluğa tanık olmak için mi?Herkesi bu zor zamanlarda tiribunlere davet ediyrum
☆☆☆☆
Zorlu bizi durduramazDaha fazla zorluğa tanık olmak için mi?
Oldukca açıklayıcı sercan beyYarin bizden sonra Trabzon maçı biz yenersek maç fazlasıyla 18 puana iniyor fark birde kendi sahamızda Trabzon ile maç var yenersek fark 15 bilmem anlatabildimmi![]()