⚽ SL 21/22 H:19 | Galatasaray 2-0 Antalyaspor | MS | 25 Aralık

Sen daha yazdığının ne anlama geldiğini bile idrak edememişsin kalkıp burada ders vermeye çalışıyorsun

Kimse hocanın yaptığını inkar etmiyor

Ama devir değişti ve artık yolların ayrılması gerekiyor

Bunu dahi kabul etmeyip halen başarısızlığı geçmişteki başarılar ile savunuyorsun

Sonra kalkmış demagoji diyorsun

Esas demagojiyi yapanın kim olduğu çok net belli

Haddinizi bilin artık

Kimse Galatasaray'dan büyük filan değildir
Senin niyetin zaten mesajımı çevirişinden belli. Ben Terim'i çıkar BJK kalır demişim geriye , sen mesajımı Terim'i çıkar geriye bir şey kalmaz demişim gibi yazmışsın. Senin gibilerin işi gücü zaten böyle kolpa algılar yaratmak. BJK kalır dememin sebebi de şampiyonluk sayıları , dört işlem bilmeyen biri ise bana had bildiremez. Önce okuduğunu anlamayı öğren şiir yazacağına , vasat.

Senin niyetin zaten mesajımı çevirişinden belli. Ben Terim'i çıkar BJK kalır demişim geriye , sen mesajımı Terim'i çıkar geriye bir şey kalmaz demişim gibi yazmışsın. Senin gibilerin işi gücü zaten böyle kolpa algılar yaratmak. BJK kalır dememin sebebi de şampiyonluk sayıları , dört işlem bilmeyen biri ise bana had bildiremez. Önce okuduğunu anlamayı öğren şiir yazacağına , vasat.
Burada algı operasyonu yapmaya çalışanın kim olduğu çok açık belli

Terim'i çıkarınca yok efendim geriye bjk kalıyor filan

Bırakın böyle laf oyunlarını

Söyleyeceğini net olarak söyle

Galatasaray'a zarar veren kişiyi istemem bu kadar NET

Terim'de zarar veriyor

Eski başarılarına saygım var ama artık gitmeli

Bunun neyini uzatıyorsun ki daha

Malum şahıs gönderilene kadar rakip takımları destekleyeceğiz

Gerekirse küme düşecez ama ebediyen kurtulucaz

Böyle düşünmeyen fblidir

bu arada gsden ftyi çıkarınca bjk kalır lafı pek doğru değil.

bjk kadar bile takım olamazdık muhtemelen ts ile takılırdık.

adam 96da takımı 3. büyük olarak alıp net olarak 1. büyük yapmış, bunda anlamayacak bir şey yok. adamı sevmemeniz bunu değiştirmez.

şu an net olarak ayrılmalı, orası ayrı

adam 96da takımı 3. büyük olarak alıp net olarak 1. büyük yapmış, bunda anlamayacak bir şey yok. adamı sevmemeniz bunu değiştirmez.

yok ali sami

yok artık daha neler

gidin dönemin şampiyonluk kupa sayılarına falan bakın elinizin altında internet var

fbden 3-4 şampiyonluk, bjkden de 1-2 şampiyonluk geridesin

Kim diyor renktaş 3. Büyüktü diye

Galatasaray hiçbir dönemde 3.büyük olmamıştır

Buna 14 sene şampiyon olmadığımız dönemde dahil

VAR hakemi Özgüç Türkalp oldu.

gidin dönemin şampiyonluk kupa sayılarına falan bakın elinizin altında internet var

fbden 3-4 şampiyonluk, bjkden de 1-2 şampiyonluk geridesin
terim geldiğinde sadece 2 yıldır şampiyon olamıyordu Galatasaray. Oluşturulan o takımda en az o takımı oluşturan yönetim ve futbolcu grubu da terim kadar pay sahibi. Ama öyle allayıp, pulluyorsunuz ki sanki bütün hepsi FT nin başarısı. FT den önce de avrupa da vardık, sonra da olduk.

Geri
Üst Alt