Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.949
- 48.279
- 4.933
Adam bek olmasına rağmen orta sahada geziniyor yavBence Oğulcan kötü oynamadı. Eğer evrilmesini umuyorsak üst üste oynamalı.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam bek olmasına rağmen orta sahada geziniyor yavBence Oğulcan kötü oynamadı. Eğer evrilmesini umuyorsak üst üste oynamalı.

Ne evrilmesi hacı altı üstü bekini terk etmeyecek ama adam bekten başka her yerde geziyorBence Oğulcan kötü oynamadı. Eğer evrilmesini umuyorsak üst üste oynamalı.
Tabi öyle henüz ama alışacaktır. Adana maçı kadar boş yakalanmadık. Gelişim olarak bakıyorum. Daha iyi gördüm.İstikrarlı şekilde bir süre oynamalı beklentimiz olan oyuncular.Adam bek olmasına rağmen orta sahada geziniyor yav![]()
zirveden düşeli 2 3 sene oluyorEğer olurda 3 puan alırsak küme düşme hattındaki rakiplerimizden biraz daha uzaklaşacağız..
Bu hafta rakiplerde kendi aralarında oynuyor çünkü..
Teşekkürler Fatih Terim! İnşallah bu maçtan sonra istifa eder ve zirvede bırakırsın..
Bide artist artist hareketler yapiyor golden sonra44 dk jog, 1 gol Elhamdulillah
Başımıza iş açacak sanki Feg sözleşme hususunda
E bek değil adam.Monte etmeye çalışıyor demekki teknik heyet ben de o sebeple bekte olan gelişimine bakacağız mecbur diyorum.Geçen maça göre daha iyi.Ne evrilmesi hacı altı üstü bekini terk etmeyecek ama adam bekten başka her yerde geziyor
istediginde oynuyor o herifpva iyi mi kötü mü çözemedim