⚽ SL 21/22 H:19 | Galatasaray 2-0 Antalyaspor | MS | 25 Aralık

yedin yerine altyapıdan bir çocuk alıp koyun takıma ,bu adamı savunurken yetenksizlere hakaret ediyorsunuz.

3 olur inşallah. O zaman cidden aldık diyeceğim. Bu skorlarda rahat olamıyorum. Mo'ya yardımcı olacak bir insan evladı olsa zor değil. Çocuk bugün her yerde. Nellson da iyi.

bide bu takıma 2 transferin yeteceğini düşünenler var onlar bu maçları izliyor mu merak ediyorum,ek olarak hoca gitmezse takıma net şapkadan tavşan çıkaracak,bireysel becerisiyle maç alacak adamlar lazım 1 ortasaha,1 forvet,2 kanat,1 kaleci..

Berkan, Halil, Oğulcan ilk yarının en kötüleri. Takım rakip sahada top tutmaya, top çevirmeye hiç müsait değil zaten. Tam bir kontra takımı. Ama Berkan ve Halil'in kötü olması buna da müsade etmiyor. Bu takıma orta alana taş gibi 3 adam lazım. Mohammed bu takımın pivot santroforu olduğunu gösterdi. Onun indirdiği topları Kerem ve Halil alabilseler daha çok pozisyon olabilirdi. Ama bu takım bu kadar. Antalya bize müsade ediyor gibi. Üç dört tane tehlikeli atakları var. Gol yeriz kesin.

Elinde bek varken oğulcan sevdası nereden çıkıyor işte onu diyoz, oğulcan ne yapıyor da yedlini kesiyor ki

Klasik Terim zırvalıkları işte
Yıllardır aynı terane
Yeni bir bek aldırmanın yollarını yapıyor
Elimizdekiler yetersiz napalım oğulcanı oynatıyoruz diye yedirmeye çalışacak aklınca
Allahından bulsun takımı ne hale getirdi

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Tabi öyle henüz ama alışacaktır. Adana maçı kadar boş yakalanmadık. Gelişim olarak bakıyorum. Daha iyi gördüm.İstikrarlı şekilde bir süre oynamalı beklentimiz olan oyuncular.
Adana maçındaki sorun orta sahayı tutamamamızdı. Antalyada aynı çeviklikte bir oyuncu olsa elek olurduk çok net.

Yeri bek değil bununla yüzleşme vakti geldi de geçiyor.
Herif için geçen sene arakılta burak yılmaz olur mu derken eboue olur mu diye bir soru soruyoruz bu herifin yaşı 26. 18 yaşında falan olsa belki dersin.

Halil ve oğulcan çıkmalı morutanı gerçek yeri olan forvet arkasında görmek lazım halilden olacak gibi değil çok bencil neyse ki kiralık zaten oğulcan da bek değil her an oradan gol yedirecek kapasitede

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt