SL 21/22 H:2 | Fenerbahçe 2-0 Antalyaspor | MS | 22 Ağustos

BİR FUTBOLCUNUN CEZA SAHASI İÇİNDE KOLU O KADAR AÇIK OLAMAZ.

KOLLARI BİTİŞİK OLSA O TOPU KESEMEYECEĞİ DE ORTADAYKEN NASIL OLUYOR DA PENALTI YOK DİYORSUNUZ ŞAKA MISINIZ SİZ?!

Böyle bir şans yok böyle bir eyyam YOK!
Maçı açar açmaz 1-0 oldu, üstüne kaçan gol ve verilmeyen penaltı… Hiç haketmeden 6 puan aldılar, 2 maçtır verilmeyen penaltılar akıl alır gibi değil… Keşke başlamasaydı şu lig sinir küpü olduk 2 maçta.

Bu net penaltı orasını geçiyorum da daha komiklerini verdiler aleyhimize Evren bey, kimse kıyamet falan da koparamadı.Objektif gibi takılmaktan vazgeçin artık kimlerle uğraştığımızı görmüyor musunuz
Bence degil bize haksizlik yapmalari degistirmez adam kosarken top eline geliyor hatta gogsunden koluna geliyor top gelince el aciliyor he bize veririler o ayri ama pozisyon penalti degil senle ayni goruste olmak zorunda da degilim

14 yaş ile 16 yaş örnegi baya bi sacma olmus rtş o örnekle bakacak olursan 24'e genç diyorsan 26'ya da diyeceksin, 26'ya genç diyorsan 28'e de diyeceksin vs.vs.
Bizim takimda boey genc mesela, kerem degil maalesef
en iyisi bir yaş aralığı söyle de biz de genç mi değil mi anlayalım böyle çok zor

şimdi bana göre kerem genç mesela marcao da bize geldiğinde gençti oyunu bizde olgunlaştı

Ya ne pozisyonu var 90 dakka bir tane uc pas yapamadilar pozisyonun biri altay elinden kacirdi bu tarz futboldan biktim kim olursa olsun yarin bizede ayni halti yiyecekler top oynamaya gelmemis adamlar bu yapiyla futbol filan kalmaz sonra avrupada koy takimlarini zar zor yeniyoruz
Fenerin neyi var fenerden fazla var dedim oyunu savunmadım ne oynamasını bekliyorsun anadolu klüplerinden full atak mı

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

neyse şanlı galatasarayımıza odaklanalım.bunlarda diğer kaz kardeşleride akbilide rizeside kayseriside bize düşmanlık eden hepside belasını bulacak allah rezil rüsva eder inşallah.

yarın kısmetse güzel sorunsuz bi galibiyetle yolumuza devam ederiz İNŞALLAH.

Ayrıca bu pozisyon varlık değil çok net orası burası oynayan hakem çalamadı çalamayacağı ilk dkdan belliydi

Geri
Üst Alt