Okan Korkmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2021
- 8.307
- 4.354
- 288
bi erman konuşur bide evrenCok net koluna geliyor. Ama biliyoruz ki kimse konusmayacak bu pzisyonu. Görelim bakalim cakar manyagi konusacakmi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi erman konuşur bide evrenCok net koluna geliyor. Ama biliyoruz ki kimse konusmayacak bu pzisyonu. Görelim bakalim cakar manyagi konusacakmi
Penaltı falan yok. Beceriksiz Antalya dişini sıkmadı. Reziller.
Bu penalti degilmi ulan?
Bu penalti degilmi ulan?
Bence degil bize haksizlik yapmalari degistirmez adam kosarken top eline geliyor hatta gogsunden koluna geliyor top gelince el aciliyor he bize veririler o ayri ama pozisyon penalti degil senle ayni goruste olmak zorunda da degilimBu net penaltı orasını geçiyorum da daha komiklerini verdiler aleyhimize Evren bey, kimse kıyamet falan da koparamadı.Objektif gibi takılmaktan vazgeçin artık kimlerle uğraştığımızı görmüyor musunuz
en iyisi bir yaş aralığı söyle de biz de genç mi değil mi anlayalım böyle çok zor14 yaş ile 16 yaş örnegi baya bi sacma olmus rtş o örnekle bakacak olursan 24'e genç diyorsan 26'ya da diyeceksin, 26'ya genç diyorsan 28'e de diyeceksin vs.vs.
Bizim takimda boey genc mesela, kerem degil maalesef
Fenerin neyi var fenerden fazla var dedim oyunu savunmadım ne oynamasını bekliyorsun anadolu klüplerinden full atak mıYa ne pozisyonu var 90 dakka bir tane uc pas yapamadilar pozisyonun biri altay elinden kacirdi bu tarz futboldan biktim kim olursa olsun yarin bizede ayni halti yiyecekler top oynamaya gelmemis adamlar bu yapiyla futbol filan kalmaz sonra avrupada koy takimlarini zar zor yeniyoruz
Bu penalti degilmi ulan?
Valla fb kötü oynuyor çok bariz ekskleri var, kadro yapıları sorunlu. Bu galibiyet beni hiç üzmedi kötü yanlarını örtecek, böyle oynamaya devam vam ederlerse puan kayıpları başlar zaten.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi