SL 21/22 H:2 | Fenerbahçe 2-0 Antalyaspor | MS | 22 Ağustos

HANDLING THE BALL

For the purposes of determining handball offences, the upper boundary of the arm is in line with the bottom of the armpit. Not every touch of a player’s hand/arm with the ball is an offence.

It is an offence if a player:
  • deliberately touches the ball with their hand/arm, for example moving the hand/arm towards the ball
  • touches the ball with their hand/arm when it has made their body unnaturally bigger. A player is considered to have made their body unnaturally bigger when the position of their hand/arm is not a consequence of, or justifiable by, the player’s body movement for that specific situation. By having their hand/arm in such a position, the player takes a risk of their hand/arm being hit by the ball and being penalised
  • scores in the opponents' goal:
    • directly from their hand/arm, even if accidental, including by the goalkeeper
    • immediately after the ball has touched their hand/arm, even if accidental
NB: None of these rules may apply for Fenerbahçe in their mother's league.

Beyler kurallar açık, üzgünüm.

Kimse aglanasin. Kac defa yazdik, en kotu VAR hakemleri yabanci olmaliydi. Tek kelime bile edilmedi
İşte bu.
Bizim başımızda bunu düşünecek çapda adam yok.
Yok kurulmuş, yok tahkimmiş hepsi palavra.. Tutturmuşlar bir oğulcan davası gidiyor.

Arkadaş bu mhk ve hakem atamaları tam bir skandal.

Sabah akşam federasyon mhk ve tüm kurullar istifa etmelidir açıklaması yapacaksın.

İtalya-Türkiye maçında şu pozisyona penaltı verilmemiştiEkli dosyayı görüntüle 135608
Sen Fenerbahce savunucusu musun? .Bizim maclarda iyide oynasak kotude oynasak surekli elestiriyorsun simdi gelmissin penalti yok diyorsun.Bu pozisyona zsten forumda herkes penalti dedi buda penalti fenerinkide seni onceden objektif takilmaya calisan biri.saniyordum ama Bugun ne oldugun anlasildi.

Iki hafta 3 penalti verilmedi ve fb 6 puan aldi 2 puan almasi gerekirken!!!!

Ya varya artik nefret ediyorum ya mantigim ulan gerizekali su ligi izleyip niye moralini bozuyorsun diyor kalbim sevgim gsyi birakamiyor

Ama harbi akilli adam isi degil bu lig bildigin pisligin icinde debeleniyoruz!

Futbol genel anlamda aslinda pislik icinde cl bile izlemiyorum daha su araplar fln isin icine girdiginden beri

Gencler cocuklar gittikce bu spor ve ortamindan uzaklasiyor demisti real baskani
Niye uzaklasmasinlar ki dunyanin sn pis olusumu bu spor
Heryeri pislik icinde

Top once eline

Adam penalti var diyor :)))) kolu '' unnaturlich'' acikmis

uoHPw77.png

Yalan borcum mu var? Ve iki pozisyonu ayni olarak görüyorsan, baska mesaj atmama gerek yok. O alman oyuncu kolu full acik orda ve aktif öne dogru hareketlendiriyor.

Ve bunlar yazmadan önce bile, benim icin yeni kurallara bakarsak penalti degildi. Bize karsi 93. dakikada böyle penalti calsalar, ikinci banimi alirdim.

Biri buna engelli listemde olduğunu söylesin beni alıntılamasın sonra özelden mesaj geliyor

Bu son mesajımdır istersen küfret cevap yazmayacağım

•Quod erat demonstrandum•
Engellemseydin cevap vermezsen verme.O mesaj gidiyor ya yeter.Once yasinin Adami ol Pekermisin nesin.

uoHPw77.png

Yalan borcum mu var? Ve iki pozisyonu ayni olarak görüyorsan, baska mesaj atmama gerek yok. O alman oyuncu kolu full acik orda ve aktif öne dogru hareketlendiriyor.

Ve bunlar yazmadan önce bile, benim icin yeni kurallara bakarsak penalti degildi. Bize karsi 93. dakikada böyle penalti calsalar, ikinci banimi alirdim.

Ya hadi ordan bu gsnin basina gelse aninda penaltiyi calarlardi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ikiside ayni kol acikligi birine unnaturlich birine naturlich yersen :))))

Geri
Üst Alt