SL 21/22 H:2 | Fenerbahçe 2-0 Antalyaspor | MS | 22 Ağustos

Yav her şeyi geçtim bu fenerin hemen her maçı böyle.. Rakiplerin girdiği pozisyonlar gol olmuyor böyle kazandıkları kaçıncı mac..Geçen sene hatay,karagümrük,beşiktaş,a.gucu deplasmanları içeride oynadıkları gazisehir maçı...Bu sezonki ilk 2 maç..

Bizim geçen sezon böyle kazandığımız 1 tane mac hatırlamıyorum.. Gelen geçen gol oluyor bize..

güzel tiyatro oldu yine.. ama bu yaşananlar bu ezikbahcenin yanına yine kar kalmayacak. Türkiye nin yüz karası şikecileri. günü kurtardiniz ama sezon sonu yine hüsran

O gökdenizi tekme tokat dövecen orda sut atacagina arkadan gelen arkadasina verse gol olur. Üzerine karsi atak ve atmayana atarlar dedim, demeseydim keske gol geldi.

Şu pozisyona penaltı değil diyenler var forumda bakın inanılır gibi değil. Bunları sorgulamak gerekiyor.
mesela bjk kadrosu ve transferleri bizden iyi, fb bizden iyi oynuyor gibi yorum yapanlara kuş damgası vurmak bana çok anlamsız geliyor.Bu yorumlar yapılabilir.

Ama şu penaltı pozisyonuna penaltı değil diyen adamı hemen atacaksın.Adamlar 2+2=5 diyor arkadaş.

Geçen sene başı , Rizespor maçı Valencia ultra uyduruk penaltı , hediye edilen 3 puan.

Yine Antalya maçı deplasman , Perottiye temas olmamasına rağmen verilen absürd penaltı , hediye edilen 3 puan.

Ama doğru biz her zaman kendi işimize bakmalıyız ve hem rakibi , hem hakemi yenmeliyiz !!!!!!!!!

Bazen defans oyunculari elleri arkaya koysrak topa gidoyor.Fenerli futbolcu topa oyle gitseydi top yaninda gecerdi ama o ellerini arkaya koymadi net penalti iste.Elide gayet acik.

Bilmem ne cocuklari

Ahmet Çakar: “Yeni kural gereği; top Atilla’nın direkt koluna çarpsa bile penaltı değil.”

Ahahahah şaka mı bu?
Şu Ahmet Çakar ölse üzülmem. Hani tanınan biri öldüğünde bir burukluk üzüntü olurya insanda. Bu ölse bir gram üzülürsem şerefsizim.

Yaw sokarım öyle yorumlamaya herifin kolu alenen açık işte hatta kolunu net öne cikariyor omuz vurmaya calisirken koluna gelmiş top
Şerefsiz köpek sürüsü zehir zıkkım olsun bu puanlar sizin de hakem aldığınız paralar

Geri
Üst Alt