Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.491
- 59.065
- 4.758
bu szalai nasıl geldi bunlara hala çözemedim. piyango resmenFener de Altay ile Szalai çok iyi. Takımı ayakta tutuyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu szalai nasıl geldi bunlara hala çözemedim. piyango resmenFener de Altay ile Szalai çok iyi. Takımı ayakta tutuyorlar.
Szalayida okadar abartmayin bi kalecileri var.Fener de Altay ile Szalai çok iyi. Takımı ayakta tutuyorlar.
Ahmet Çakar: “Yeni kural gereği; top Atilla’nın direkt koluna çarpsa bile penaltı değil.”
Ahahahah şaka mı bu?
Ahmet Çakar: “Yeni kural gereği; top Atilla’nın direkt koluna çarpsa bile penaltı değil.”
Ahahahah şaka mı bu?
mesela bjk kadrosu ve transferleri bizden iyi, fb bizden iyi oynuyor gibi yorum yapanlara kuş damgası vurmak bana çok anlamsız geliyor.Bu yorumlar yapılabilir.Şu pozisyona penaltı değil diyenler var forumda bakın inanılır gibi değil. Bunları sorgulamak gerekiyor.
Buradan penaltı gibi gözüküyor ama bilemiyorum tam çarptığı anı durdurunca çözemiyorum
Şu Ahmet Çakar ölse üzülmem. Hani tanınan biri öldüğünde bir burukluk üzüntü olurya insanda. Bu ölse bir gram üzülürsem şerefsizim.Ahmet Çakar: “Yeni kural gereği; top Atilla’nın direkt koluna çarpsa bile penaltı değil.”
Ahahahah şaka mı bu?
Yeni kural fenerli topcuların eline çarpsa bile penaltı verilmiyorO zaman el var diye bir şey kaldırıldı heralde futboldan, başka bir anlam çıkaramadım ben bu söylemden
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi