Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.885
- 5.315
- 403
zalai iyi adam
Begeniyorum bende .
Yakinda güzel paraya gider
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zalai iyi adam
5 kere topa deydi 3 kere pas hatasi yapti Savunma arkasina sarkan top olmadi daha ama szalai kapatir diye tahmin ediyorumkim min jae nasıl? bi ara alınmasını baya istemiştim hatta 7 mil nelsson yerine gelmesini de çok istiyordum.
ikinci yarı görelim bide. bana çok iyi stoper gibi gelmişti.5 kere topa deydi 3 kere pas hatasi yapti Savunma arkasina sarkan top olmadi daha ama szalai kapatir diye tahmin ediyorum
Bir de Elneny istiyorlarmış. Baya saçma bir yapılanmaları var. Gustavo-Irfan falan yapmaları lazımdı. Emre'nin Sosa-Ozan'ı iş yapıyordu baya.gustavo ve sosadan ikisi de öne gitmeyen adamlar
baya saçma ortasaha
Şuradan takip ettiğim kadarıyla Antalya kötü fener daha da kötü top oynuyor. Doğru mu düşünüyorum?
Bu macta antalya henüz tehlikeli cikmadi. Haftaya Altay deplasmaninda oynarsa numarasi çikar ortayaikinci yarı görelim bide. bana çok iyi stoper gibi gelmişti.
Umarım dünyanın en b.ktan stoperi çıkar. Videodan ben de beğenmiştim de fenerin stoperi için umut beslemek niye?ikinci yarı görelim bide. bana çok iyi stoper gibi gelmişti.
Fener bir şey oynamıyor, Antalya çıkarken kenarlara değil de göbekten atak yapsaydı gol bulurdu bence.Şuradan takip ettiğim kadarıyla Antalya kötü fener daha da kötü top oynuyor. Doğru mu düşünüyorum?
Sonradan hızlanan tipte bir adam. Hızlı ama çabuk değil. Belli olmaz o.Bu koreli muhtemelen kapanan takımlarda iyi iş yapar ama fbde açık alanda çok yakalanır.
Kodugumun Amiltonu yanındaki adama verse topu goldü. Gitti üstüne vurdu malSpikerin yüreği ağzına geldi Bayındır topu kaçırınca