SL 21/22 H:2 | Fenerbahçe 2-0 Antalyaspor | MS | 22 Ağustos

Geçen hafta Adana maçında olduğu gibi bugünde bir bok oynamadılar. Geçen hafta Adana Demirspor'un penaltısı verilmedi bu hafta Antalya'nın. Haramzade köpekler.

Vardaki hakem ( firat aydinus) orta hakeme git izle demez ise hakem gidip kendi izlemez izleyemez. Fırat ta bana göre penaltı değildi der işin içinden çıkar.

Yemin ediyorum, anlık pozisyonda çok daha netti. 4. hakem, en uzak tribündeki adam bile görmüştür pozisyonu. Sadece Fırat’lık mevzu değil olay.

Bu sezon VAR’ı daha fazla bunların lehine kullanacaklar demiştim ve ilk iki haftada hemen belli ettiler.
Lehine olursa VAR çağıracak, değilse müdahele yok.
Yarın bizim maçta tam tersi olacak.
Şu pislik ligden keşke çekilebilsek.

arkadaşlar topa smaç mı bassın ne yapsın daha penaltı olması için? millet objektif takılacağım diye kafayı yedi ya.

şu pozisyon bizim aleyhimize olsa penaltı + kırmızıyı çoktan yemiştik biliyorsunuz değil mi? ayrıca bizim lehimize bu penaltı çalınmasa medya kara gece felan diye inliyordu.

Penaltı yüzde 99
Hani yüzde 1 lik ihtimali de körler için bıraktım.
Hani kontra düşünün bu pozisyon fb lehine olsa hakem var a birakmadan çalardı hakem atlasa dahi var daki kokuşmuş cagirirdi.
Antalya bilerek ve isteyerek yenildi en 3-4 topçu net olarak isteksiz ve hatalı oynadı.
Şüpheli ve şikeli maç kısaca..
kara geçmişlerine bir büyük leke daha eklendi..

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt