⚽ SL 21/22 H:2 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 23 Ağustos

Nelsson, Boey, Diagne, Cicaldau beğendim

Feghouli baştan kötü golden sonra düzelmeye başladı

Taylan, Berkan, Kerem idare ediyor

PVA etkisiz, Luyindama ise üstünde baskı var ama takım yardıma gelmiyor

Oyuncuların mücadeleyi beğendim

Taktik ise rezalet

3 yıldır defanstan stoperlerle çıkmaya çalışan ve kaptırılan topla gol yiyen bir hoca

(Üstelik bunu bilen rakipler üzerine şuursuz geldiği için rahatlıkla pasla çıkıp eksik yakalayabilecekken)

Nelsson ne kadar şaşırdı farkettiniz mi

4-5 defa rakip sahanın ortasında top bekleyen ortasaha ve kanatlara el işareti yapıp geri gelip çıkmaya yardım etmelerini işaret etti

27. dakikadan sonra napsın o da başladı mecbur yana geriye oynamaya

Kırmızı görmesi gereken rakip için hakeme itraz eden tek adam da Nelsson’du, birkaç maça o da bırakır

Hakem rezalet, hatayın kırmızı bizim de penaltıyı es geçti

Tabi hakem VAR beklerken tek bir itiraz eden oyuncumuzun olmaması da ayrı sorun

Hatay da yine manalanmış herhalde
Sakatlamaya oynuyorlar, hakem tolerans gösteriyor
Ama kendilerine dokunulmasa bile dakikalarca yerden kalkmıyorlar
Imza.

Nelson topu aliyor topu cikaracak adam bulamiyor adam dripling yapiyor herkes oldugu yerde kucakta top bekliyor aynisi marcao ya da oluyordu adam yeter diyip riskli pas atsa bu sefer stoper hata yapti geriye donse mac stoperle kaleci arasinda geciyor

Bunlar idmanda ne calisiyor arkadas rakibin ne oynyacagi belli hicmi hucum seti olmaz bir takimin hicmi savunma arkasina kacmaz bir takim oyunculari sonrada onyekuru oynamaz bu takimda he oynamaz berkanla taylanin oynadigi takimda onyekuru oynamaz

Guntekin serefsizine bak. Yabanci kurali konusuyo gene. Sergen elestirmese hic konusmazdi

Cicaldau yu cek geriye taylandan bin kat iyi top cikartir bunlar nasil futbolcu olmus arkadas taylan ve berkan sirti donuk tol geliyor topu stop ederken top rakibe gidiyor lyundamaya kiziyoruzda bunlar birde orta saha oyuncusu pes
taylan sirti dönük pres yerse cok kötü. haftalardir bunu yaziyorum.

bir lemina, gedson gibi dönemiyor. top kontrolu berbat.

Geri
Üst Alt