⚽ SL 21/22 H:2 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 23 Ağustos

Rahat bir galibiyet alsak en azindan trabzon macina kadar seri yapsak fena olmaz

Ben anlamıyorum abi
Tamam eleştiri olabilir ama
Rakiplerimizi ilk haftadan şampiyon ilan ediyoruz
Her dakikasını eleştiriyoruz takimin
Bu takım geçen senenin gerisinde
Transfer dönemi de bitmedi
Biraz sabır Cicaldau vs ilk maçını oynadı
Fatih hocada eleştirilemez değildir
Eleştiri tabiki olacak ama maalesef benim gördüğüm eleştirmekten ziyade itibarsizlastiriyoruz
Şu oynayacağımız hatay geçen sene 7 yetmeseydi yada maradona ve babadağ bildiği işi yapsaydı şampiyon olabilirdik
Ne degisicekti o zaman
Aynı puanla ikinci olduk
Biz bu takım 8. Olurkende takip ettik sevdik destekledik mac günlerini bekledik
Foruma girmeye cekiniyorum artik
O zaman geçen sene klopp başarısızdı o da gitsin
Pandemi çıkmasa ve muslera sakatlamasa o sezonda elinizdeydi
Eleştirelim sms desteklemeyi ve sevgiyi de ihmal etmeyelim
Herkese iyi pazarlar
Ne güzel yazmissiniz hocam yapici eleştiri ile ezbere eleştiri konusunda.

oymx1kmn.jpg

Bu ekibi görmek isterim

Bence momo oynamalı ama bu kadro da güzel elbette 2 transfer eksikliği göze çarpıyor

•Quod erat demonstrandum•

rakipler bir bir kazanıyor. bu sene başak gibi rakipler de yok ts bjk fb hepsi yarışta
bu rezil futbola devam edip puan kayıpları erken başlarsa ne olduğunu anlamadan havlu atarız
o yüzden sabır mabır yok bir an evvel iyi futbol ve galibiyet serileri

Kazanmamizin sart oglu sart oldugu mac. Kotu oyun ile kazaniyor rakipler, bizde kotuyuz o yuzden bizde kazanmaliyiz.

kazanırsak dünya futbol tarihinin en büyük sürprizi olur

taraftara takımın ihtiyacı var bu pislik düzende bu takımın ileri gidebilmesi için ciddi geri vites yapmayan tffyi mhk yı felan önünü kesecek kararlılıkta olmalı taraftar.
konu gs ,ve bu yüzden kenetlenme zamanıdır.taraftarlar gidip floryaya kesinlikle takımla bütünleşmeli stadta takıma full konsantre sosyal medyadada öyle full konsantre itici kan olmalı.

biz bu düzeni böyle yıkarız anca.stada parası olmayan maçı izleyemeyende izleyebilende maçtan önce içerdeki maçta floryaya 15-20 bin taraftar gitmeli orda takım otobüsünü takımı sahiplenmeli güç azim istek vermeli .ayrıca fifa uefa mail bombardımanına tutulmalı öyle bi rahatsız edilmeliki adamlar rüşvet alıyorsa bile mecbur kalıp ikazda bulunmalı.uefayı fifayı boğmalı maillerle telefonlarıyla bu taraftar.bu düzene skup parçalamalı gs taraftarı

rakipler bir bir kazanıyor. bu sene başak gibi rakipler de yok ts bjk fb hepsi yarışta
bu rezil futbola devam edip puan kayıpları erken başlarsa ne olduğunu anlamadan havlu atarız
o yüzden sabır mabır yok bir an evvel iyi futbol ve galibiyet serileri
Puan ortalaması çok çok yükseklerde olacak. Maçları bir şekilde kazanmak lazım. Telafi edilecek maçlardan biri değil yarın oynanacak olan. Form tutan kaliteli takımlar olacak daha. Hatay'ın stoperleri uyumsuz.

Hayırlısıyla kazanacağız çok rahat bir maç olacağını sanmıyorum ama bir şekilde alırız.

Geri
Üst Alt