⚽ SL 21/22 H:2 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 23 Ağustos

Hay zeminine.. Göçebe gibi her mac ayri stadyumda. Bizim seviyemizdeki kulupler arasinda acik ara en kotu stada sahibiz her anlamda. Cok ozensiz sekilde yapildi. Kronik sorunlari var artik, cozumsuz.

Bugün İstanbul full rüzgarlı zaten. Olimpiyat'ı düşünemiyorum. Futbola muhalefeti minimum olur umarız!

kanimca ilk lig macimizda ciktigimiz 11e yakin bir takimla cikmaliyiz...
marcao haric geri kalan oyuncular gecen macta yer alan isimler olmali - < : >
cicaldau daha onde olmali.macin adami olabilmesi yuksek-sayet efektif ve verimli oldugu on alanda oynatilirsa...
*ilk macta hocanin kendisini daha geride dusunmesini karar adina begenmemistim - ancak cica yine de iyi bir izlenim sundu ilk mac ozelinde -ozellikle ondeki olusumlarda bekletmeden verdigi kritik paslar sayesinde penalti kazandik, sutlar bulduk vs...

maca genel anlamda son olarak diyecegim;

agresif ve tempolu baslamaliyiz. ev sahibi olusumuz, zeminin guzel olusu itici guc olmali ilk planda...

maci rahat kazanacagimizi bekliyorum. 3-0

Almayın şu Falcaoyu kadroya yav. Gitmiyorsa da takılsın antremanlarda hiçbir faydası yok takıma. 10 maç oynayınca bi futbolunun maaşını ödüyoz zaten

E9ffnVFWUAAGfkF

Hatayspor'un 11'i: Munir, Samuel, Simon Falette, Fatih Kurucuk, Kamil Ahmet, Mehdi Boudjemaa, Ruben Ribeiro, Dylan, Emre Çolak, Saba Lobjanidze, Diouf.

bu aldığımız tr de ki takımın stadı nasıl bişey acaba gidip orda oynayaydık oluyorsa

yaaw inşallah şu yeni tesise bi tane uefa standartına uygun tr ve hatta avrupa kupası maçı yapabileceğimiz şöyle 15 bin kişilik bi saha yaparlar.real madrid barnebeuyu tadilata aldığından beridir sanırım öyle yapıyor.

Olimpiyat'a yakın ama Olimpiyat'a göre çok aşağıda ikamet ediyorum burada rüzgar inanılmaz şiddetli stadın oraları düşünemiyorum büyük engel olur gibi.

Millet aç ekonomi bitik hala en ucuz bilet 100 lira. yol parası, yeme içme kaç kişinin gücü yeter.

Taraftar senin itici gücün 10k ile 20k arasında 2 puan fark eder maç sonucunda bunu hesap eden tek adam Dursun Özbek'ti. Hatay maçının Olimpiyat'ta bilet fiyatı 40-50 TL olmalıydı.

Olimpiyat'a yakın ama Olimpiyat'a göre çok aşağıda ikamet ediyorum burada rüzgar inanılmaz şiddetli stadın oraları düşünemiyorum büyük engel olur gibi.

Olimpiyat stadı şiddetli poyraza maruz kalıyor gece boyunca 5-6 bofort epey şiddetli bir değer.

Kuzeydeki kaleyi alarak başlayıp hemen sonuca gitmeliyiz

IMG_1006.webp
IMG_1005.webp

•Quod erat demonstrandum•

Geri
Üst Alt