⚽ SL 21/22 H:2 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 23 Ağustos

boey begendim. umudum yoktu ilk geldiğinde. ayağını biraz daha duzelttiğinde cok daha iyi olacaktır. cica malesef sahada pek gözükmedi. nelsson futbolcuya benziyor sahada duruşu bile 5milyon eder diagne iyifalcao giderse ki bence gidecek diagne takımda kalmalı.

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geriden oyun kurma konusunda Marcao'nun eksikliği net hissediliyor bu arada.
Fenerde oyunu gustavo kuruyor bjk ta josef bizde niye stoper kuruyor stoperin bu yetenegi nin olmasi artidir zorda kalirsan kurar bizde hep marcao nelson lyundama kuruyor bu iste yanlislik var fernando varken oyunu kim kuruyordu ?

Milleti anlamıyorum valla

Yahu ileride Çiko kadar zeki ve hızlı oynayan bir adamımız daha olsa

ilk yarı en az 3 atardık

şu ft artık taktiğini değiştirmeli veya üzerine koymalı nelson bekliyor orta saha sağ sol bekler gelsin diye hatta el işareti yapıyor adam şaşırdı baktı luyindama geri kaleye oynuyor o da ona uydu

yerli kaleci lazım...........

bu iq eksikliği kapanmaz bu yerlilerle, yabancı lazım kanada-ortaya fln

cica kadar hızlı düşünüp uygulayan oyuncu sayımız artarsa kendisinin performansı da 2-3 gömlek yükselecektir.

adamın ayağıyla beyni bir hareket ediyor. diğerleri topu 4 kere dürtmeden pas atamıyor ne yazık ki...

Cicaldau kaliteli ayağı var, iyi bir takımda çok iş yapar ama bizim horoz dövüşü oyunumuzda işi zor, sorumluluk almadığı sürece hep vasat gözükür oyunda.
Cicaldau ina İl z güzel top oynuyor çok iyi oyuncu. Takımda eğer sistem oturtabilşrsek o zaman seyredin adamı oyun akar akar. Bu rada beğenmeyen kötü yorum yapan arkadaşlar samimi söylüyorum futbol izlemeyi bıraksın. F1, Basketbol, snooker falan çok güzel sporlar var onlara yönelin.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cicaldau maşallah oynaması gerektiği gibi oynuyor. Çok katkı verecek takıma alışmaya devam ettikçe. Ancak sofi gerçekten berbat, adam götünü kaldırmıyor.

Bence ilk yarinin iyileri Kerem, Boey ve Taylan, Berkan tempolu ama kritik pasları hep hatalı yapiyor, Cica çok silik oynuyor.

Geri
Üst Alt